promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor legutolsó lépése alaposan felpaprikázhatja Tóth Gabit, kemény válaszcsapás érkezhet az énekesnőtől
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki, hogy a séf reagált felesége internetes ámokfutására.

Krausz Gábor és Tóth Gabi válása az elmúlt időszak legnagyobb médiaszenzációja és kettőjük kapcsolatonák vége másik két embert is végérvényesen berántott a köztudatba, Mikes Annát és Papp Máté Bencét. A felek megfogadták, hogy az egymás és a közös évek iránti tiszteletből nem nyilatkoznak egymásról és a házasságuk, valamint annak kudarcának részleteiről, ezt a paktumot azonban némiképpen felrúgták, így mégis napvilágra kerültek olyan részletek, amelyek megszellőztetésére nem biztos, hogy büszke a volt házaspár. Kiderült, hogy Gabi jó ideje nem érezte magát helyén a házasságában, emiatt pedig sokszor szomorú volt, feszült, ideges és ezt már a kislánya is észrevette, ez adta meg a végső lépést ahhoz, hogy lépni merjen.

Az is utólag derült ki, hogy Gabi és Gábor már többször a szakítás szélére sodródtak és ez volt az az alkalom, amikor már nem tudták visszakormányozni a házasságot a szakadék széléről és megtörtént a végső döntés. Időközben az is napvilágot látott, hogy Gabi és Gábor teljesen eltérő módon működtek: míg Gabi impulzív, extrovertált, művészi és lobbanékony természetű volt, akinek lételeme a színpad és a pörgés, addig Gábor egy jóval visszahúzódóbb személyiségként nehezen tudott ehhez alkalmazkodni, ebből kifolyólag pedig gyakran érezhették azt, hogy hiába a szeretet és a közös élet, nem tudtak egymás mellett kiteljesedni.

Bár már mind a ketten tovább léptek, gyakran éri őket az a kritika, hogy az interneten közzétett tartalmaikkal egymásnak üzengetnek, mivel gyanúsan közeli időpontokban raknak ki tartalmakat, amik sokszor olyan, mintha egymásra reflektálnának. Gabi az utóbbi időben többször is megkapta azt a kritikát, hogy szeretné elfelejteni, sőt eltörölni a Gáborral közös múltját és úgy beszélt kislányáról, valamint párjával egykori közös lakásáról, mintha a séf sosem lett volna az életük része.

Krausz Gábor pedig (mintha erre reagálna) most egy új, szívhez szóló és megható közös képpel jelentkezett, amitől azonnal elolvasdt fél Magyarország szíve: a fotón egy szerelmével közös sétát örökített meg, kézenfogva, hátulról. A kép szépségét az adja, hogy mindketten hétköznapi ruházatban, teljesen átlagos emberekként élvezik a napsütést, a természetet és egymás társaságát. Szinte ordít a képről, hogy senki nem érdekli őket, hiszen ott vannak egymásnak. A fotót itt tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás