promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabinak már semmi sem szent, egyre durvábban kiteregeti a magánéletét, olyan részleteket osztott meg ami eddig elképzelhetetlen volt
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mégis kinek akar bizonyítani és mit szól ehhez a párja?

Már több mint egy éve annak, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor megvásárolták közös szentendrei otthonukat, amiről mindketten azt gondolták, hogy öregedés is ott éri őket. Ez végül nem így alakult: ennek okait hosszan találgatta a nemzet, mindenki összeesküvés elméleteket gyártott és magyarázatot akart, azonban néha van úgy, hogy két ember egyszerűen akármennyire szereti egymást, nem működik a dolog kettőjük között. Így történt ez a házasságukkal is, amiért elmondásuk szerint sokat küzdöttek, de végül be kellett látniuk, hogy nem tudják megmenteni a kapcsolatukat, így végül a válás mellett döntöttek. Rövid gyászidőszak után aztán Tóth Gabira rámosolygott a boldogság és a háttértáncos csapatának egyik tagja, Papp Máté Bence mellett találta meg a boldogságot.

Sokáig nem vállalták fel a kapcsolatukat, azonban egy idő után lehetetlen volt titkolni és beismerték, hogy nem sokkal a szakítás után már elkezdtek érdeklődni egymás iránt. Az azóta adott nyilatkozataik alapján időközben kiderült, hogy a szimpátia már a kezdetektől fogva megvolt közöttük, de egyikük sem lépett semmit, mivel Gabinak az elsődleges szempont a házassága megmentése és a családja egyben tartása volt.

Azonban végül másképp alakult az élet és Krausz Gábor is megtalálta a boldogságot egy másik nő mellett: Mikes Annával való kapcsolata igazán tartósnak és időtállónak tűnik, így volt felesége is szabadabban felvállalhatja az érzéseit.

Tóth Gabi pedig maximálisan ki is használja ezt a helyzetet: egyre többször és egyre szívesebben mutatja meg szentendrei otthonának egyre alakuló részleteit. Korábban láthattuk a csodálatos kanapéját, majd a konyhája egyik részletét, amiből még többet mutatott, most pedig két kiegészítőt vásárolt, amire szintén nagyon büszke. Lakásának új éke egy szőnyeg és egy szék, amiről büszkén posztolt és nem rejtette véka alá, hogy mennyire örül az új lakberendezési tárgyaknak.

Az utóbbi időben Gabi sokakat magára haragított azzal, hogyha múltjáról beszél (többek között a szóban forgó otthonról), akkor úgy tesz, mintha ennek Krausz Gábor soha nem lett volna a részese, összes közös fotójukat törölte a közösségi oldaláról, míg Gábornál ezek a mai napig elérhetőek és Gabiról mint volt feleségéről és a gyermekei anyjáról beszél. Kérdés Gabi meddig folytathatja a múlt eltörlését, most azonban annyi biztos, hogy csodálatos otthonában remekül érzi magát és ha rivalizál is esetleg volt férjével és annak új kedvesével, ezeknek most akkor is nagyon örül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás