promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna egyetlen képpel közölte: megint beleköpött Tóth Gabi levesébe, ezzel Papp Máté Bencének is üzent
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő nagy álmára licitált rá, hihetetlen, hogy ezt éppen most lépte meg.

Lassan egy éves évfordulójához ér az a nyári nap, amikor Krausz Gábor és Tóth Gabi teljesen váratlanul bejelentette, hogy a házasságuk, amit addig sziklaszilárdnak állítottak be, véget ért. A házasok néhány óra eltéréssel jelentették be a közösségi oldalukon, hogy külön folytatják, azonban Krausz Gábor csempészett egy plusz mondatot a saját verziójába. Ebből sokan sejtették, hogy esetleg egy harmadik fél bukkanhatott fel és hamar világossá vált, hogy ez nem áll messze a valóságtól: Tóth Gabit hamarosan új férfi oldalán fotózták, akit hamarosan az egész nyilvánosság megismerhetett: ő Papp Máté Bence, aki azóta egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, aligha van olyan ember aki ne ismerné fel a néphagyományokat ápoló, Fricska táncegyüttes alapítóját.

Gabival a kapcsolatuk azóta hihetetlen tempóban halad, rengeteg mérföldkövet megléptek már: bár arról még nem nyilatkoztak, hogy összeköltöztek volna, azonban Papp Máté Bence és Gabi nyilatkozatai alapján lehet sejteni, hogy együtt élnek. Az biztos, hogy Máté már remekül összebarátkozott Tóth Gabi kislányával, Hannarózával már több közös felvételt is mutatott a büszke édesanya róluk, de az is látszik a közösségi oldaluk alapján, hogy gyakran járnak el közös programokra.

Gabi boldogságát látva sokan aggódtak azon, hogy mi lesz Krausz Gáborral, aki sokáig magába volt roskadva, ám erről nem szeretett volna nyilvánosan beszélni. A későbbi interjúkban derült ki, hogy mennyi minden miatt aggódott: tartott a külön költézéstől, az anyagi nehézségektől és attól is, hogy a kislányával hogyan fog alakulni a kapcsolata. Szerencsére Gábor is megoldotta a nehézségeket és azóta az élete is elrendeződött: meglepően hamar rátalált a szerelem, ráadásul egy csodálatosan vidám és gyönyörű teremtés, Mikes Anna oldalán.

A sors iróniája, hogy Gabi és Gábor is egy-egy táncos mellett találták meg a boldogságot, akiknek ez nem csak egy hobbi, hanem valódi szerelem is. Míg Papp Máté Bence középiskolai tanár és gyermekeket is oktat, addig Mikes Anna a Táncművészeti Egyetemen tanár és szintén foglalkozik gyermekek tánctanításával. Most pedig szinte egyszerre szintet lépett mindkét táncművész vállalkozása: Papp Máté Bence és Tóth Gabi nemrég örömtelien jelentették be, hogy nagy álmuk végre megvalósul és egy tábort szerveznek gyermekeknek, ahol a középpontban a tánc és az ének, a népi hagyományok állnak. Ezután furcsa bejelentés érkezett Mikes Annától: már korábban is cikkeztünk róla, hogy van egyfajta furcsa versengés, amikor egyikük valami jó hírt jelent be a közösségi oldalán, akkor arra hamarosan jön valami kontrázás. Természetesen lehet, hogy ez a puszta véletlen műve, mindenesetre többször fordult már elő hasonló.

Mikes Anna ugyanis nemrég bejelentette, hogy nyárra egy táncos tábort tervez, ahová gyermekek jelentkezését várja. Sokan furcsállták a dolgot, hogy egy ennyire hasonló tematikájú programot szervez, azonban Annának rengeteg rajongója van, így ehhez mérten sok gratulációt is kapott. Kérdés, hogy Gabi reagál-e valamilyen módon a nagy hírre, azonban mi mindkettőjüknek azt kívánjuk, hogy teljes létszámmal tudják megvalósítani az egyébként csodás kezdeményezést.

Mikes Anna nagy bejelentését ide kattintva nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás