promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna és Krausz Gábor máris túlvannak a nászúton? A táncosnő nem vállalná be ezt újra
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor kedvese elbizonytalanodott a döntésében.

Mikes Anna és Krausz Gábor párosának néhány perc elég volt ahhoz, hogy egy egész ország szívébe belopják magukat. A páros találkozása sorsszerűnek mondható: Krausz Gábor éppen egy nagy válságon ment keresztül, ugyanis nem sokkal azelőtt jelentették be, hogy házasságuk véget ért. Gábornak nem elég, hogy költöznie kellett, azzal is szembesült, hogy felesége nem sokkal később már egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot. Ebben az állapotban úgy érezte, hogy változásra van szüksége, ezért is mondott igent a Dancing with the Stars felkérésére, ahová már többször is hívták, ám családjától nem akart annyi időt távol tölteni, amennyi a megfelelő felkészüléshez szükséges.

A döntését nem bánta meg, ugyanis amikor először szembekerült a táncosnővel, akkor mind a kettőjüknek szinte elakadt a szava és látszott, hogy nagyon zavarban voltak. A bájos, tinikre jellemző zavarodottság végül feloldódott közöttük és hétről hétre arról számoltak be, hogy egyre jobban érzik magukat egymás társaságában. A nézők az adás egésze alatt reménykedtek, hogy nem csak munkakapcsolat van köztük. Az az elejétől nyilvánvaló volt, hogy barátként remekül működnek, a tánctéren pedig letagadhatatlan volt a kémia. Ez végül el is vitte őket a döntőig, ahol megnyerték a versenyt. A rájuk irányuló figyelem ezután sem szűnt meg, így engedve a nyomásnak végül felvállalták a kapcsolatukat és beismerték, hogy egy párt alkotnak. Anna azóta már oda is költözött Gáborhoz, akivel nemrégiben ismét új kalandba vágott bele: leforgatták az Ázsia Expresszt, ahonnan nem olyan régen értek haza és külön-külön meséltek a tapasztalataikról. Most Annán volt a sor, aki nagyon érdekesen fogalmazott az átélt élményekről.

Anna azt mondta, hogy Gáborral együtt úgy érezték, mintha egyfajta nászútra mennének, ezen pedig sokan nagyon fellelkesültek. Hiszen ha a páros között már szóba került ennyire konkrétan a nászút gondolata, akkor nem lepődnénk meg, ha hamarosan gyűrű lenne az ujjukon. A páros már a gyermekvállalásról is beszélt, így nagyon úgy tűnik, hogy valóban készen állnak a következő szintre. Anna szerint lehetetlen felmérni, hogy mennyire embertpróbálóak a feladatok, ők is játéknak gondolták, de hamar rá kellett eszmélniük, hogy kőkemény versenyhelyzetben találták magukat, ami olykor még veszélyes is. Arra a kérdésre, hogy újra belevágnának-e a dologba Anna határozottan felelt: bár örül az ott szerzett tapasztalatoknak ő és párja is kétszer meggondolnák, hogy ismét igent mondjanak-e.

A páros így készülődött együtt a forgatásra, ekkor még nem tudták, hogy mi vár rájuk pontosan:

Forrás: Hot! magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás