promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna fülig érő szájjal közölte, épphogy hazaértek máris megtörte a csendet az első csodálatos fotóval, és mindenkinek köszönetet mondtak
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem sokkal korábban értek haza, megérkezett az első fotó Magyarországon.

Hatalmas durranásnak ígérkezik majd az Ázsia Expressz következő évadja a TV2-n, korábban már több ízelítőt is kaphattunk az Ördög Nóra műsorvezetése mellett készülő realitynek, ám a szereplők már itthon vannak. A közösségi média oldalaik pedig újra megtelen energiákkal, és persze sok olyan dolog van, amit szeretnének elmondani.

Krausz Gábor és Mikes Anna a show egyik szereplőpárosa, és rájuk nagyon sokan kíváncsiak, nem csak azért, hogy megnyerték-e a műsort, bár ennek is sokan szurkolnak Magyarországon, hanem azért is, mivel ez egy olyan alkalom lesz, hogy láthatjuk, mennyire jól működik kettőjük között a kémia. Nem lehet panaszuk a rajongóknak, hiszen eddig is beszéltek többet a kapcsolatukról, igazi titkokat tudhattunk meg az együttlakásukról, 

és még képet is mellékeltek otthonukról.

Ám sokakat ennél mélyebben is érdekli, hogy tudnak például együttműködni a hétköznapokban, hogy oldanak meg közösen problémákat.

Nos, az Ázsia Expressz rendkívüli alkalom lesz, amikor láthatjuk őket a terepen.

Milyen volt?

Érdekesség, hogy Krausz Gábor már mesélt arról korábban, hogy milyen volt részt venni az Ázsia Expressz forgatásán, és persze, hogy arra tért ki, ami sokakat érdekel, hogy érezték magukat, együtt mit tapasztaltak. A séf természetesen hosszan válaszolt erre, a hozzászólása pedig elgondolkodtató is, IDE kattintva lehet részletesen megnézni, hogy pontosan mit mondott Krausz Gábor, mi az, ami meglephette a rajongókat a beszélgetésben.

Azonban Mikes Anna is megtörte a csöndet az Instagram oldalán, és fülig érő szájjal közölte, hogy mennyire jó újra itthon, a kép alá természetesen megindult a lájkcunami, a rajongók régóta várták már ezt a képet a hosszú fotócsend után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás