promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna nélkül kell boldogulnia Krausz Gábornak, nem számíthat szerelme támogatására a sztárséf, egyedül kell helytállnia a műsorban
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor most Mikes Anna nélkül kénytelen végig csinálni.

Krausz Gábor és Mikes Anna amióta egy párt alkot, minden műsorban együtt mutatkozott: legyen szó a Dancing with the Stars-ról, amely során egymásba szerettek, az Ázsia Expressz új évadjáról, amit jelenleg is forgatnak, vagy akár egy beszélgetős műsorról, mint a Mokka. Most azonban a TV2 szétválasztotta a sztárpárt, csak Krausz Gábort kérték fel az egyik produkciójukhoz, ami természetesen nem a Séfek séfe, hanem egy vetélkedő.

Krausz Gábornak tehát most egyedül kell boldogulnia, szerelme, Mikes Anna most nem lehet ott vele, hogy támogassa őt, és hogy így meddig fog majd eljutni a sztárséf, az április 27-én ki fog derülni.

Ezen a napon ugyanis jön a Zsákbamacska VIP különkiadása. Mint köztudott, teljes műsorvezető-csere történt a műsorban, Majka és Pápai Joci is távozott az élről, de Pap Dorci sem tér vissza a függönyök elé. A Zsákbamacska VIP adással visszatérő formátumot már az új műsorvezetőpárosok fogják vezetni: Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó folyamatosan hozzák a buli hangulatot, de nemcsak ők, hanem a játékosok is, hiszen énekes, táncos performanszokból ezúttal sem lesz hiány. A műsorvezetőket most is egy-egy hölgy segíti majd a vetélkedőben, ezúttal Kárpáti Rebeka és Stana Alexandra személyében.

Na, de kik lesznek a sztárjátékosok?

Merthogy hírességek fognak játszani a Zsákbamacska április 27-én jelentkező VIP különkiadásában, mégpedig Demcsák Zsuzsa, Stohl András, Sydney van den Bosch, Ördög Nóra, Krausz Gábor, Lékai-Kiss Ramóna, Gáspár Győző és Gáspár Bea, valamint Tilla és a Kincsvadászokból ismert műtárgykereskedő, dr. Katona Szandra szerepel majd benne, és az első évadhoz hasonlóan ők is jelmezben érkeznek.

A TV2 ígérete szerint a fergeteges hangulatú adásban nem csak alkudozás lesz, hanem zrikálás is, de még egy pofon is elcsattan a sztárok között.

Természetesen a Zsákbamacska most sem hétvégi műsor lesz, április 29-től minden hétköznap este új adásokkal fog jelentkezni, amikben ezúttal is közel 60 féle játékot próbálhatnak ki a szereplők. A régi jól beváltak mellett olyan látványos és izgalmas próbatételek is lesznek, mint például az óriás társasjáték, ahol a játékos maga a bábu, aki lépked a pályán, de lesz pénzlapátolás bekötött szemmel, és egy különleges golyóderbi, ahol minden a száguldó golyókon múlik, na meg a szerencsén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás