promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi lesz így a műsorral? Sokkoló események zavarták meg az Ázsia Expressz forgatását
Borítókép:  Youtube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra a közösségi oldalán számolt be a kellemetlen történésekről.

Már forgatják az Ázsia Expressz új évadát, nemrégiben azonban váratlan események zavarták meg a forgatást, melyről Ördög Nóra számolt be a közösségi oldalán. A verseny idén a Fülöp-szigeteken kezdődik és Tajvanban ér majd véget.

A csatorna pedig néhány nappal a forgatás megkezdése előtt bejelentette a versenyző párosokat is, valamint az is kiderült, hogy idén is Ördög Nóra lesz majd a műsor házigazdája.

Az idei évadban a 10 millió forintos fődíjért tehát az alábbi sztárpárok küzdenek majd meg:

  • Till Attila és Stohl András,
  • Mikes Anna és Krausz Gábor,
  • Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István,
  • Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv,
  • Sáfrány Emese és Béres Anett,
  • Jolly és Szuperák Barbara,
  • Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián,
  • Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

A versenyzők és a stáb már meg is érkezett a távol-keleti országba és már el is kezdődött a forgatás, melynek részleteiről Ördög Nóra is gyakran beszámol a közösségi odalán a vlogjában. A legújabb összefoglalójában azonban egy igen ijesztő részletről számolt be a műsorvezető, ugyanis kiderült, hogy a stáb a tajvani földrengés helyszínén forgat, ráadásul cunamiriasztás is érvényben van azon a területen.

Ma reggeli sokkunk, hogy óriási földrengés rázta meg Tajvant... Most mondja Szandi, hogy kaptunk mi is figyelmeztetést a konzulátustól, hogy itt, a Fülöp-szigeteken is várható, cunamiriasztás is van érvényben. Én hiszek a sorsban, ezek a dolgok valahogy el fognak kerülni, de mindenesetre ez nagyon szomorú

- árulta el Nóri a közösségi oldalára feltöltött videójában, majd később arra is válaszolt, hogy mennyit hiányoznak a gyermekei az iskolából amiatt, hogy kiutaztak hozzá a forgatásra Nánási Pállal együtt.

A mai egyperces, ami csak azért kétperces, mert túl sokat beszélek... de szó esik a tajvani földrengésről - éppen oda tartunk... - és csupa olyan dologról, ami miatt sok kritika ér minket: Venci hajáról például (neki fontos, ő így szereti), és arról, hogy mennyit hiányoznak a gyerekek az iskolából (a tavaszi szüneten kívül összesen 7 napot

- árulta el az édesanya.

Forrás: Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás