promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tüntetés miatt meghurcolt Ördög Nóra őszintén vallott a vele történtekről, nagyon zaklatott időszakon van túl a műsorvezető
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nórának nem volt egyszerű dolga 2023 év végén.​

Ördög Nóra mostanában egyáltalán nincs a képernyőn, mégis meglepően sokat hallani a nevét az utóbbi időben. A műsorvezető konfliktusba került többek között a néhány héttel ezelőtti tüntetés miatt is, valamint szintén friss hír vel kapcsolatban, hogy hamarosan érkezik a TV2 csatornájára az új műsora is- 

Mint az ismert, kivételesen nagy tömeget mozgatott meg Magyarországon néhány héttel ezelőtt a gyermekbántalmazás elleni tüntetés, amit ismert magyar influenszerek szerveztek.  Az eseménnyel kapcsolatban több sztár, köztük Ördög Nóra is megszólalt a közösségi oldalán. A műsorvezető pedig akkor azt írta, hogy bár a tüntetés céljával egyetért, és ő is támogatásáról biztosította a bajbajutottakat, nem gondolja, hogy Magyarországon létezik egyáltalán olyan közéleti téma, amit nem itat át mélyen a politika. 

Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam több irányból, hogy szólaljak fel, vállaljak szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében. Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, nem is lehet más: a bűnösöknek zéró a tolerancia. Ugyanakkor - csakúgy, mint minden közéleti témát - ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam. Fontos napokat élünk, és kívánom, hogy a bántalmazott gyerekek ne csupán az eszközei legyenek a politikai csatározásoknak. Én mindenek felett velük, mellettük vagyok.

- fejtette ki többek között a posztban, ami nem kis felháborodást váltott ki melyről alábbi cikkünkben számoltunk be részletesen:

Ezt követően azonban Ördög Nóra ismét egy sokkal szakmaibb dologgal kerülhet a hírekbe, a TV2 ugyanis bejelentette, hogy mikor indul a legújabb produkciójuk, a Next Topmodell Hungary 2024. Ez a műsor Amerikában korábban elképesztő sikerrel futott és nem kevesebb mint 24 évadot élt meg, sőt még itthon is sugározták Topmodell leszek! címmel.

A műsornak a minap már meg is volt a hivatalos sajtótájékoztatója, amely kapcsán Nóri mind a műsorról, mind a forgatások nehézségeiről őszintén vallott. Mint kiderült a forgatások tavaly novembertől karácsonyig zajlottak a forgatások, ami egy rendkívül intenzív időszak volt mindenki számára. A lányok is összeköltöztek a villában, és minden nap kellett valamit csinálniuk, ami a számukra is megterhelő volt.

Ugyanakkor ez Ördög Nórának is egy igen kemény időszak volt, ugyanis mint kifejtette:

Mindez párhuzamosan zajlott a Dancing with the Stars műsorral, összecsúszott pár élő show-val... Kicsit zaklatott időszak volt, de nagyon élményekkel teli, nagyon más, mint amit korábban csináltam

– vallotta be Ördög Nóra, aki tehát ebben az időszakban forgatásról forgatásra járt és csak nagyon kevés szabadideje maradt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás