promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kőkeményen kiosztották Ördög Nórát, a tüntetés miatt továbbra is áll a bál a műsorvezető körül
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Osváth Zsolti nem kímélte Ördög Nórát.

Kivételesen nagy tömeget mozgatott meg Magyarországon a múlt hét pénteki, gyermekbántalmazás elleni tüntetés, amit ismert magyar influenszerek szerveztek. A szervezők felhívása szerint az esemény szigorúan politika mentes, és ez annyiban feltétlenül meg is valósult, hogy távol maradtak a pártzászlók. 

Az eseménnyel kapcsolatban több sztár, köztük Ördög Nóra is megszólalt a közösségi oldalán. A műsorvezető pedig akkor azt írta, hogy bár a tüntetés céljával egyetért, és ő is támogatásáról biztosította a bajbajutottakat, nem gondolja, hogy Magyarországon létezik egyáltalán olyan közéleti téma, amit nem itat át mélyen a politika. 

Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam több irányból, hogy szólaljak fel, vállaljak szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében. Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, nem is lehet más: a bűnösöknek zéró a tolerancia. Ugyanakkor - csakúgy, mint minden közéleti témát - ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam. Fontos napokat élünk, és kívánom, hogy a bántalmazott gyerekek ne csupán az eszközei legyenek a politikai csatározásoknak. Én mindenek felett velük, mellettük vagyok.

- fejtette ki többek között a posztban.

Nóra hozzáállása azonban az egyik főszervezőnek Osváth Zsoltnak egyáltalán nem volt szimpatikus. A Youtuber nemrégiben egy napi új videót tett közzé a csatornáján, amelyben kőkeményen elmondta a véleményét a műsorvezetőről, miután nyilvánosan utasította vissza a felkérést, hogy álljon be a múlt pénteki tüntetés mögé.

Osváth Zsolt erre most a következőképpen reagált:

Átverve éreztem magam, mert engem a Nóri meggyőzött arról, hogy a gyerekei nevelésében és a nyilvánosságban való szereplésében mennyire tudatos. Úgy gondoltam, van okom rá felnézni, de ez most megváltozott. A kiírása után teljesen másképp gondolkodom Ördög Nóráról.

- mondta az influenszer, aki szerint a műsorvezető a tulajdonosai kedvére próbált tenni úgy, hogy egy nyilvános posztban határolódott el tőlük, de jelezve, hogy a gyermekbántalmazás minden formáját elítéli.

Nóri, simán esélyed lett volna most azt mondani, hogy bár én a kormánytól kapom a fizetésem, és én csak szórakoztató műsorokat gyártok, de a gyerek az egy no go zóna. Tehát Ördög Nórának csak akkor oké a gyerekeket felhasználni, ha ezért pénzt kap. Sajnálom, mert mi nem adjuk a pénzt, mi gyűjtjük. Szerintem bölcsebb lett volna, ha nem ír semmit

- idézte a Blikk Osváth mondanivalóját, ami az alábbi videóban teljes terjedelmében is megtekinthető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás