promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nórát szétcincálták a kommentelők, a tüntetés miatt súlyos vádak érték a népszerű műsorvezetőt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra őszintén elmondta a véleményét, ez sok követőnél kicsapta a biztosítékot.

Az internet bugyrai mindig érdekes dolgokat rejtenek. Magyarországon kivételesen nagy tömeget mozgatott meg a pénteki, gyermekbántalmazás elleni tüntetés, amit elsősorban ismert magyar influenszerek szerveztek. A szervezők felhívása szerint az esemény szigorúan politika mentes, és ez annyiban feltétlenül meg is valósult, hogy távol maradtak a pártzászlók. Másfelől azonban nagyon is kérdéses, hogy a témához hozzá lehet-e állni politika mentesen, főleg mikor a színpadon olyan mondatok hangzanak el, hogy "az állam a legnagyobb szörny", és a szervezők jelentős részének munkássága nagyon is kötődik a politikához.

Azahriah sosem rejtette véka alá a politikai szereplőkkel kapcsolatos elégedetlenségét, Gulyás Mártonnak a Sándor-palotát is volt alkalma egyszer megdobálni, Novák Katalin és Varga Judit lemondása után pedig a youtube legfelkapottabb videója lett a Magyari Péterrel készített interjúja a Partizán csatornán.

Bár a téma súlyát aligha vonja valaki kétségbe bárki is, az interneten máris elindult valamiféle hajtóvadászat, hogy ki támogatta az eseményt a jelenlétével, vagy valamilyen egyéb módon, és ki az, aki távol maradt tőle.

Tóth Gabi már az esemény előtt megszólalt, ő nem is rejtette véka alá, hogy miért nem látogat ki a rendezvényre - aki követi Gabi közéleti szerepvállalását, azt valószínűleg nem is lepte meg különösebben a dolog, az énekesnő több ízben beszélt már saját ideológiai kötődéséről. Gabi posztja azonban érdekes módon eltűnt, erről itt írtunk korábban:

Az eseménnyel kapcsolatban Ördög Nóra is megszólalt a közösségi oldalán, és egy nagyon fontos dologra hívta fel a figyelmet: bár a tüntetés céljával egyetért, és ő is támogatásáról biztosította a bajbajutottakat, nem gondolja, hogy Magyarországon létezik egyáltalán olyan közéleti téma, amit nem itat át mélyen a politika. Nóra Facebook posztja teljes terjedelmében itt is olvasható:

"Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam több irányból, hogy szólaljak fel, vállaljak szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében. Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, nem is lehet más: a bűnösöknek zéró a tolerancia. Ugyanakkor - csakúgy, mint minden közéleti témát - ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam. Fontos napokat élünk, és kívánom, hogy a bántalmazott gyerekek ne csupán az eszközei legyenek a politikai csatározásoknak. Én mindenek felett velük, mellettük vagyok."

Valószínűleg számítva a rosszalló hozzászólásokra, a poszt alatt nincs lehetőség a kommentelésre, sem itt, sem az instagrammon. Nóra későbbi posztjai alatt azonban érkeztek erre reflektáló megjegyzések bőségesen, és a poszt továbbosztása alatt is meg lehet találni azokat a rosszalló hangokat. Ezek közül válogattunk:

"Kedveltem Nórit. Már nem. Fontos a pénz, de nem mindennél fontosabb. Ilyen helyzetben, úgymond politikai ügynek titulálni egy demonstrációt, kibújás a tényleges állásfoglalás alól. Szomorú vagyok."

"Eddig több, mint 100 ismert ember vállalta, hogy részt vesz a gyerekek elleni erőszak tüntetésen, a Hősök terén. Ördög Nórika, meg az ő Palkója nincsek közöttük. Úgy tűnik, nekik ne érte el eléggé az ingerküszöböt ez az ügy. Ők csak akkor szerepelnek a médiában, ha a gyerekeikkel tudnak valamit reklámozni."

"Akkora gyáva alak az a nő. Amögé bújni, hogy ő nem politizál szánalmas, megalkuvó. Sosem volt szimpatikus, már csak a gyerekei kiárusítása miatt sem, de ez újra csak megerősített a dologban.Csak jópénzért és családi utazásokért tud kiállni."

"Nóri jobban benne van a NER-es dolgokban, sokkal kevésbé vannak morális fenntartások nála (vagy nincsenek is). Pl. simán elvállal egy Lölö cégcsoport karácsonyi buli műsorvezetést."

Többen is szóvá tették, hogy Till Attila is a TV2-nél dolgozik, de őt ez nem akadályozza abban, hogy ellenzéki(nek mondott) rendezvényeken, előadásokon is feltűnjön.

"Ha Tilla ki tud állni, akkor Ördög Nórika is tudott volna…"

"Erre számítottunk... Curtis 2"

Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit gondol a helyzetről, minden álláspont mellett lehetnek releváns érvek, pro és kontra. Attól azonban a legkevésbé sem kell tartania Ördög Nórának, hogy valamilyen nyílt szerepvállalás miatt esetleg a munkája kerülne veszélybe, hiszen korábban Gulyás Marci műsorában is feltűnt a Partizán csatornán, és ott is elég nyilvánvalóvá tette a politikához való viszonyát. Ezt itt tudjátok újranézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás