promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra alaposan bekavart a tévénézőknek, az egész évre hatással lesz a csatorna mostani bejelentése
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy változás jön a TV2-nél tavasszal, fontos döntést hozott a csatorna.​

Évről évre műsorra tűzi a TV2 csatornája a Sztárban Sztárt, amelyben hazai hírességek formálnak meg más előadókat. A műsort hatalmas népszerűség övezi, úgy is szokták emlegetni, mint Magyarország elsőszámú házibulija. Korábban Pápai Joci, Tóth Andi és Csobot Adél is szerepelt benne. 

Az adások minden évben tavasszal kerültek adásba, az év második felében pedig a Sztárban Sztár leszek! szokott zajlani. Itt már bárki jelentkezhet, aki úgy gondolja, hogy jó hangja van és tud utánozni egy-egy hírességet. A tehetségeket a mesterek ítélik meg, akik korábban Köllő Babett, Tóth Gabi, Majka és Papi Joci voltak. Ám ez a felállás biztosan nem fog megmaradni, ugyanis Majka és Joci úgy döntöttek, hogy hosszú évek után otthagyják a TV2-t és átigazolnak az RTL-hez. De úgy tűnik nem csak a Sztárban Sztár leszek! esetén lesz változás, hanem a Sztárban Sztár kapcsán is nagy elhatározásra jutottak a csatorna fejesei. 

Idén ugyanis nem lesz Sztárban Sztár, a műsor jubileumi, 10. évadát nem tartják meg. 

A nézők egyből elkezdhettek gondolkodni, hogy akkor vajon mi lesz helyette? A műsort Ördög Nóra vezetésével a Next Topmodel Hungary váltja le. Ez pedig teljesem másfajta lesz, mint a Sztárban Sztár. A vetélkedés azonban nem marad el, de ezennel a lányok a modelltudásukkal vehetik le a zsűritagokat a lábukról. 

A piacvezető TV2 Csoport számtalan nagy sikerű, saját gyártású show-műsorral rendelkezik, amik időről időre feltűnnek a képernyőn: a Sztárban Sztár is ezek közé tartozik, de említhetnénk a Nagy Duettet is. A Sztárban Sztár zsűritagjai nem maradtak feladat nélkül, mindegyikük feltűnik a TV2 képernyőjén: Lékai-Kiss Ramóna állandó műsorvezetőnk, a Password – A jelszó című vetélkedőt forgatja ezekben a hetekben, Papp Szabi és Kökény Attila a Mutasd a hangodban látható, Marics Peti műsorvezetőként debütál Pető Brúnóval a Zsákbamacskában, míg Tóth Andi ismét látható lesz a Hazatalálsz legújabb részeiben.

 – nyilatkozta a TV2 Sajtóosztály a Blikknek

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás