promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL-hez igazoló Majka mesés luxusban ünnepli az idei karácsonyt, így néz ki a csodaotthon belülről
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csúcsmodern ingatlanban ünnepli a karácsonyt családjával Majka.

Az utóbbi napok egyik legnagyobb szenzációja volt, hogy Majka sok-sok év után otthagyja a TV2-t, és átigazol az RTL-hez. A műsorvezető tehát visszatér oda, ahol korábban minden kezdődött, valószínűleg számtalan feledhetetlen élmény köti őt a régi és új helyéhez, gondoljunk csak arra, hogy több mint húsz évvel ezelőtt itt tűnt fel először a Való Világ első szériájában.

A hír bizonyára elég sokakat meglepett, az pedig csak még egy csepp volt a pohárban, hogy Majka bejelentése után kiderült, hogy jóbarátja Pápai Joci is a konkurens csatornához igazol. 

Ennél nagyobb lendületet nem is vehettünk volna év végén, hiszen egyszerre két új műsorvezetővel is bővült az RTL-csapata. Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében. Minden műsorkészítő kollégám nevében mondhatom, hogy izgalmas évnek nézünk elébe!

- mondta az átigazolások kapcsán Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

A 2024-es új kezdet előtt azonban itt a karácsony, a jól megérdemelt pihenést pedig Majka vélhetően az igazán lenyűgöző otthonában fogja tölteni családjával. A rapper-műsorvezető csúcsmodern háza Fóton található és egy kültéri medence is tartozik hozzá.

A Forbes magazin listáján tavaly és idén is az ország legértékesebb celebjének választott Majka néhány évvel ezelőtt részletesen is bepillantást engedett követőinek a mesés otthonáról. Akkor egy videóban is megmutatta feleségével Majoros Hajnival és két kisfiukkal közös otthonát.

A felvételen látszott, hogy a műsorvezető impozáns otthona rendkívül stílusosan van berendezve, letisztult bútorok és modern stílus jellemzi a házat. Az ingatlanhoz egy kültéri medence is tartozik, amely nyáron kiváló alkalmat biztosít a pancsolásra a családnak.

Majka egyébként egyáltalán nem titkolja milyen körülmények között él családjával, hiszen mint azt többször is hangsúlyozta az interjúkban, az évek alatt ő bizony minden forintért megdolgozott, melyek végül hozzásegítették őt ehhez az életszínvonalhoz.

Végül pedig nézzük az említett ingatlanról készített felvételeket, amelyben Majka idén is a karácsonyt ünnepli családjával/

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás