promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt az RTL embere, Majka és Pápai Joci az X-Faktor új mentora, de kik helyett?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megtudtuk, melyik műsorban lesz Majka és Pápai Joci az RTL-en.

Egymás utáni napokon jelentették be, hogy Majka és Pápai Joci távozik a TV2-től, és az RTL-nél folytatják pályafutásukat. Tekintve, hogy a Sztárban sztár leszek mesterei jó barátok és összeszokott páros a televízióban, biztosak voltunk benne, hogy az RTL is elsősorban közösen tervez velük. A hír berobbanása után a közösségi médiában már beindultak a találgatások, hogy melyik produkciókban láthatjuk majd Majkát és Pápai Jocit, és volt néhány érdekes tipp.

A legtöbben arra gondolnak, hogy az X-Faktor 2024-es évadában lesznek mentorok, de olyan is akad mást, aki azt mondta, hogy Majka 20 évvel később visszatér a ringbe is, hogy 2004 után 2024-ben is mindenkit kiüssön a Sztárbox-ban. Az internet népe megnézne egy meccset a ringben, ahol Majka Pápai Jocival kerülne szembe, de félő, hogy ez a küzdelem ilyen egyesélyes lenne.

A Promotions-nak árult el néhány izgalmas részletet az RTL egyik belsős informátora, aki érthető okokból a neve elhallgatását kérte.

„Majka és Joci ketten ütnek igazán. Abban igaza van az embereknek, hogy az X-Faktor 2024-es évadának ők lesznek az új mentorai. ByeAlex ugye korábban bejelentette, hogy már nem vállal többet, és Gáspár Laci helye is megüresedett, tehát kellett valakit találni a helyükre. A női mentor kiléte tudtommal még nem tisztázott, egyelőre úgy van, hogy Herceg Erika az új évadra is leszerződik. Puskás Peti pedig marad, ez részéről nem is volt kérdés”

Informátorunk hozzátette, hogy Majka és Pápai Joci az év második felében csatlakozik majd az RTL csapatához, és nem az X-Faktor lesz az egyetlen műsor, amiben részt fognak venni.

„Több műsorban is számítanak rájuk, lesznek új műsorok is, de egyelőre a Faktor az egyetlen biztos pont. Jönnek-mennek az infók a székházban, igazából mindenfélét hallani, mi lesz, de igazából majd az év elején fogunk belelendülni a dolgokba, akkor már több minden ki fog derülni házon belül is”

Pápai Joci a közösségi oldalán üzent Majkának, miután az RTL bejelentette, hogy ő is átszerződik a TV2-től. Majoros Péter az alábbi sorokkal reagált Joci érkezésére:

„Testvérem!! Isten hozott téged is az RTL-nél!! Mivel 20 éve "együtt hajtunk, együtt halunk", nélküled nem mentem volna sehova!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás