promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbán Viktor kitörölte Azahriah-t az életéből, mit üzent ezzel a miniszterelnök?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A miniszterelnök megdöbbentő lépésre szánta el magát.

Tavaly mi is beszámoltunk róla, hogy a miniszterelnök és kommunikációs csapata nem tétlenkedik, egymás után ül fel a különböző mémvonatokra. Szoboszlai Dominik nevével már többízben is dobálózott Orbán Viktor, hiszen a miniszterelnök is jókora focirajongó, az azonban sokakat meglephetett, mikor Azahriah egyik szerzeménye tűnt fel a miniszterelnök TikTok videójában. Az erről szóló cikkünket itt tudjátok elolvasni:

A videó apropóját akkor az szolgáltatta, hogy október 23-án Orbán Viktor Veszprémben mondott ünnepi beszédet, és erről a következő felirattal töltöttek fel egy videót a miniszterelnök TikTok csatornájára:

Teltház megint.

Ez önmagában  még nem lett volna annyira érdekes, csak hogy a szöveg kontextusa egészen más volt tavaly októberben, mint most. Magyarországon ma már az is ismeri Azahriah nevét (polgári nevén Baukó Attilát), aki még soha egy dalt sem hallgatott meg a roppant felkapott énekestől, tavaly ugyanis az egész országot lesokkolta a hír, hogy Azahriah egymás után tölti meg az Arénát.

A végére már három teltházas koncertig jutott, ekkor írta ki az énekes a fent olvasható szöveget, amit aztán Orbán Viktor kommunikációs csapata is átvett. A szellemes utalás persze csak úgy vált igazán egyértelművé, hogy a háttérben is egy Azahriah szám szólt, ráadásul a miniszterelnök később is példálózott Azahriah nevével

Magától értetődő lenne, hogy belinkeljük a vonatkozó TikTok videót, azonban erre már nincs lehetőség, mivel Orbán Viktor törölte azt a TikTok csatornájáról.

A dolog okát természetesen mi is csak találgatni tudjuk, még az is elképzelhető, hogy a kommunikációs stáb azután döntött így, hogy a Novák Katalin lemondása körüli botrány nyomán Azahriah is feltűnt egy pénteki demonstráció szervezőjeként, amiért kormányoldalról már érték kritikák a fiatal énekest - akitől máskülönben sosem állt távol az aktuálpolitizálás.

Forrás: Index

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás