promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azahriah sikereivel példálózott, majd a magyar labdarúgó-válogatottnak üzent Orbán Viktor
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah-val viccelődött legfrissebb TikTok-videójában Orbán Viktor.

Mint azt bizonyára sokan tudjuk, Azahriah példátlan dolgot vitt véghez idén ősszel, ugyanis meghirdette a Puskás Arénában tartandó koncertjét, ami gyorsan teltházas lett. Ezután pedig nem volt megállás, sorra jelentette be a következő koncerteket, így 2024 tavaszán három koncertet is ad majd a hatalmas arénában. Erre azonban egyáltalán nem volt példa Magyarországon, épp ezért a hazai zenei világ is elmondta a véleményét a fiatal tehetségről. Sokan őstehetségként jellemezték vagy éppen Zámbó Jimmy utódjának, de volt, aki inkább negatív véleménnyel volt róla. 

Legutóbb például Geszti Péter mondta el a véleményét róla. Az Adom a napom műsorvezetője szerint Azahriah sikerének az oka részben a zeneisége, részben pedig a karaktere, a személyisége.

Emögött ott van még a social media storm, azaz a közösségi média vihar is, vagyis a tudatosan felépített youtuber karrierjének egy pontján, mire összeszedett magának többszázezer követőt, egyszer csak előállt valamivel, ami jelen pillanatban egy zenei produkció, ami iránt óriási az érdeklődés azoktól is, akik őt már alapból követték egy egészen más dolog miatt. Ezen az alapon egyébként jöhetett volna azzal is, hogy sneakereket kezd el gyártani, azt is nagyon nagy számban megvették volna – ez persze nem von le semmit az ő zenei érdekességéből

– fejtette ki őszintén a véleményét Azahriah kapcsán nemrégiben Geszti Péter.

A még mindig csak 21 éves fiú napjaink igazi szupersztárja, jövőre pedig triplakoncertet ad a Puskás Arénában, így nem csoda, hogy még Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is felfigyelt rá. Miniszterelnökünk korábban egy TikTok videójában viccesen a "Teltház megint" kifejezéssel utalt a fiatal tehetség elképesztő sikereire, most pedig ismét ellőtt egy poént a legújabb felvételen Azahriah kapcsán. 

Friss videójában Orbán Viktor a magyar férfi labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtező meccseken elért sikereire reflektálva viccesen azt mondta, hogy 

Nehezebb bejutni a válogatott meccseire, mint egy Azahriah-koncertre

A miniszterelnök az Azahriás utalás után humorosan hozzátette azt is, hogy:

Szöllősi Györgynek lett igaza, nagyobb stadiont kellett volna tervezni és építeni.

Azahriah sikere tehát láthatóan Orbán Viktor figyelmét is felkeltette még ha a friss TikTok videójában inkább a magyar labdarúgó-válogatott sikere kapcsán is emlegette a fiatal tehetséget. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás