promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Geszti Péter nem finomkodott, kíméletlenül elmondta a véleményét Azahriahról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Geszti Péter a mindössze 21 éves Azahriah sikerének titkát fejtegette.

Azahriah példátlan dolgot vitt véghez idén ősszel, ugyanis meghirdette a Puskás Arénában tartandó koncertjét, ami gyorsan teltházas lett. Ezután pedig nem volt megállás, sorra jelentette be a következő koncerteket, így 2024 tavaszán három koncertet is ad majd a hatalmas arénában. Erre azonban egyáltalán nem volt példa Magyarországon, épp ezért a hazai zenei világ is elmondta a véleményét a fiatal tehetségről. Sokan őstehetségként jellemezték vagy éppen Zámbó Jimmy utódjának, de volt, aki inkább negatív véleménnyel volt róla. 

Most több híresség, köztük Majka, Zalatnay Cini és Csepregi Éva után ezúttal Geszti Péter is megfogalmazta véleményét a fiatal előadóról. 

Érdekelne, hogy ő egyébként hogy él, hogyan és mennyit dolgozik, vagy épp mit gondol arról, hogy miből is áll össze az ő sikere. Nagyon tehetséges fickónak tartom őt, és nincsenek véletlenek: az nem úgy van, hogy valaki máról holnapra csak úgy jön és híres lesz valamivel, amiről nem is tudjuk, hogy micsoda

– mondta a femcafe.hu-nak adott interjújában Geszti Péter, aki szerint nem csupán Azahriah zeneisége, karaktere és személyisége az óriási sikerének a titka.

Az Adom a napom műsorvezetője szerint Azahriah sikerének az oka részben a zeneisége, részben pedig a karaktere, a személyisége.

Emögött ott van még a social media storm, azaz a közösségi média vihar is, vagyis a tudatosan felépített youtuber karrierjének egy pontján, mire összeszedett magának többszázezer követőt, egyszer csak előállt valamivel, ami jelen pillanatban egy zenei produkció, ami iránt óriási az érdeklődés azoktól is, akik őt már alapból követték egy egészen más dolog miatt. Ezen az alapon egyébként jöhetett volna azzal is, hogy sneakereket kezd el gyártani, azt is nagyon nagy számban megvették volna – ez persze nem von le semmit az ő zenei érdekességéből

– fejtette ki őszintén a véleményét Azahriah kapcsán Geszti Péter.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás