promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra meztelenképe kikerült az internetre, mindenkit lenyűgözött a TV2 műsorvezetője
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra meztelenül állt ki az ablakba, gyorsan le is fotózták.

Ördög Nóra mindenféle ruha nélkül, teljesen meztelen állt ki otthon az ablakba, a férje pedig gyorsan le is fényképezte. Nánási Pál aztán közzé is tette felesége pucérképét, és most mindenki a TV2 műsorvezetőjének fedetlen testéről és annak formás területeiről beszél.

Nemrég jelentették be, hogy hamarosan elindult a TV2 új műsora, a Next Top Modell Hungary, aminek műsorvezetője Ördög Nóra lesz. A világ számos pontján hatalmas népszerűségnek örvendő tehetségkutató valóságshow magyar változata március 17-én, vasárnap 19 órakor indul el, és hetente jelentkezik majd. Az első adásban kiderül, kik azok a lányok, akik szépségük mellett rátermettségükkel és izgalmas személyiségükkel meggyőzik a Next Top Model Hungary szakmai zsűrijét. Tizenhat lány ezzel egy lépéssel közelebb kerül az álmához, és beköltözhet a NTMH luxus villájába, ami a verseny alatt a lányok otthona lesz.

A tét hatalmas, hiszen a Next Top Model Hungary győztese elnyeri a Magyarország Következő Top Modelje címet, vele együtt 10 millió forintot, valamint két évre szóló exkluzív modell szerződéssel lesz gazdagabb Magyarország egyik legnevesebb modellügynöksége, az Icon Modell Managment jóvoltából, amely ügynökség többek között Palvin Barbarát is menedzseli karriere kezdete óta. A győztes a műsor főtámogatója, a Henkel Magyarország Kft. jóvoltából 2024-ben a Schwarzkopf Gliss Hajápolási Márka magyarországi nagykövete lehet. Ráadásul szerepel majd a JOY magazin címlapján is.


Na, de visszakanyarodva Ördög Nóra meztelen ablakos fotójára, egyelőre nem tudni, hogy Nánási Pál miért fotózta le a feleségét teljesen pucéran, de közzétette a saját közösségi oldalán, és csak ennyit írt hozzá:

„Reggeli kilátás. Erre a pillanatra ébredtem”.

A kommentelőknek viszont tetszik, hogy egy ilyen kép is felkerült a TV2 műsorvezetőjéről, sokak szerint Nánási Pál szerencsés férfi, hogy egy ilyen csodálatos és gyönyörű nővel élhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás