promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tüntetés miatt szétcincált Ördög Nóra új műsort kapott, itt bizonyíthat legközelebb a csúnyán lejáratott műsorvezető
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra mostanában a tüntetések miatt került a hírekbe, sokan kritizálták a műsorvezetőt, aki hamarosan új produkcióval tér vissza a képernyőre.

Annak ellenére, hogy  Ördög Nóra mostanában egyáltalán nincs a képernyőn, meglepően sokat hallani a nevét. Először úgy volt, hogy idén a Gyerekkel vagyok ismétlései révén ismét képernyőre kerül a TV2 vezető arca, ám a csatorna végül máshogy döntött, ami azt jelenti, hogy Nóra az Ázsia Expressz óta nem is szerepelt műsorvezetőként semmilyen műsorban. Azóta kiderült, hogy az Ázsia Expressz következő évadának forgatásai is elkezdődnek hamarosan, így Nóra ismét költözik. Ezek persze csak unalmas TV-s bejelentések, az igazi botránybomba csak az elmúlt napokban robbant.

Nóra egy Facebook posztban fejtette ki, hogy miért nem látogat ki a múlt pénteken megrendezett tüntetésre, ami a gyermekvédelemmel volt kapcsolatos. Ördög Nóra távolmaradása azonban többízben is sokakat kiborított, és el is kezdődött a boszorkányüldözés, ami azóta sem hagyott alább, még napokkal cikkünk megjelenése után is érkeztek a kritikák.

Most azonban Ördög Nóra ismét valami szakmaibb dologgal kerülhet a hírekbe, a TV2 ugyanis bejelentette, hogy mikor indul a legújabb produkciójuk, a Next Topmodell Hungary 2024. Amerikában korábban elképesztő sikerrel futott a műsor, 24 évadot élt meg, még itthon is sugározták Topmodell leszek! címmel, de a világ más országaiban is nagy sikerrel futott a modellkedős reality, világszerte 70 évad forgott már le, ehhez adhatjuk hozzá hamarosan a magyar szériát. Itt meg is nézhetitek a műsor beharangozó reklámját:

A TV2 új műsorának Ördög Nóra lesz a műsorvezetője, a zsűriben pedig az RTL-től átigazolt ex-modell Tomán Szabina mellett a Tombor Zoltán divatfotós, Axente Vanessa divatmodell, és Mérő Péter divattervező foglalnak majd helyet. Mérő Péter tervezte egyébként Palvin Barbi esküvői ruháját, a vele készült interjúnkat itt tudjátok elolvasni.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy egy magyar csatorna divatmodelles reality-vel próbálkozik, de a Viasat korábban belebukott ebbe a próbálkozásba. A Magyar topmodell szintén a HNTM licensze alapján készült, Vámosi Viktória modell Herczeg Zoltán és Kajdi Csaba divattervezők voltak a produkció vezető arcai. Ezekbe a régi adásokba itt lehet belekukkantani.

Most kiderült, hogy mikor fog elstartolni a Next Topmodell Hungary: Március 17-én, vasárnap 19:00-kor kerül képernyőre az első adás.

Érdekes lett volna megnézni, hogyan szerepel a műsor a Cápák között ellen, aminek korábban Tomán Szabina is oszlopos tagja volt, de a 7. évad a 9. rész után egy kis szünetet fog tartani, és lekerül a képernyőről.

Ördög Nóra és Tomán Szabina korábban egyaránt az RTL műsoraiban szerepeltek, ez lesz az első alkalom, hogy egy képernyőre kerülnek, miután a volt modell is átigazolt a TV2-höz. A döntése okairól ebben a videóban mesélt részletesen, ebben egyébként az új műsorról is sok mindent megtudhatunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás