promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg ilyen ember valójában Palvin Barbi? Tervezője árulta el róla
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi ruhatervezője exkluzív interjúban árulta el, milyen is valójában a modell.

Palvin Barbi nemrég házasodott össze szerelmével, Dylan Sprouse-szal, és már fel is vette kedvese vezetéknevét; mostantól Barbara Sprouse-nak hívják. A jámborlelkű magyar modellnek Merő Péter divattervező készítette a menyecske ruháját, akivel a Sziget fesztiválon készítettünk exkluzív interjút.

A divatszakértő elmondta, hogy már évek óta ismeri Barbit, többször volt bent nála az üzletben, és egy olyan embernek ismerte meg, aki tényleg szeret öltözködni, szereti a divatot.

„Ő mindig azt csinálja, hogy felpróbál egy csomó ruhát, és szaladgál benne, pörög, ő élvezi. Nem egy életunt ember, akinek már elege van a divatból, hanem ő tényleg örömmel csinálja”

Merő Péter hozzátette, hogy Barbi maga kötötte az ebet a karóhoz azzal, hogy leszögezte, neki csakis magyar tervező készítheti el a menyecske ruháját, és külön örült neki, hogy éppen őt választotta erre. A divattervező nagyon szeret a modellel együtt dolgozni, egy egyszerű embernek írta le, akinek nincsenek allűrjei, mindig mosolyog, és ami a legfontosabb, tartotta magát a megbeszéltekhez.

„Rövid időnk volt a ruha elkészítésére, és volt az a feltétel, hogyha én bármikor írok neki vagy hívom, hogy jöjjön, akkor ott kell lennie, különben nem leszünk kész. Ehhez tartotta is magát, tényleg egy csodálatos ember”

- fogalmazott.

Bár sokan úgy gondolják, hogy a divattervezők formálják a közvéleményt, Péter szerint ez talán nemzetközi szinten így is van, de neki sosem ez volt a célja; nyilván örül annak, ha néhány ember ad az ő szavára, de számára ez egy olyan munka, ami boldogságot okoz neki. A divatszakember például nem szeret arról beszélni, hogy kinek mi áll jól, vagy kinek mit illik felvennie, hiszen azon a véleményen van, hogy mindenkinek van egy stílusa, amiben jól érzi magát.

Ezek után feltettük neki azt a kérdést, hogy szerinte Magyarországon a nők vagy a férfiak öltözködnek jobban vagy szabadabban.

„A nők sokkal merészebbek, ők követik a trendeket, mernek öltözködni, a férfiak még mindig egy picit félnek attól, hogy kinézik őket, hogy megszólják őket, mert van azért mindig egy elfogadott trend, a kifutókon láthatunk olyan ruhákat, amiket a hétköznapokban nehéz lenne viselni, de igenis azt gondolom, hogy a férfiaknak egy kis része elkezdett már nem foglalkozni az elvárásokkal, és ez szerintem nagyon jó, mert azzal, hogy te ezt elengeded, sokkal inkább leszel önmagad, sokkal inkább leszel boldog, és nem kell azzal foglalkoznod, hogy az elvárásoknak megfeleljél”

- fejtette ki a véleményét Merő Péter, aki bárkinek szívesen tervez és készít ruhát, nem csak hírességeknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás