promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva baki Palvin Barbi esküvőjén - nem volt megfelelően elkerítve a rendezvény és nem tudott tovább titkolózni a pár
Borítókép:  profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem siették el a nagy döntést, mindössze egy hónappal ezelőtt lett hivatalos az eljegyzésük.

Rajongók milliói örültek meg a hírnek, hogy Dylan Sprouse végre eljegyezte a magyarok kedvenc modelljét, Palvin Barbarát. A gyermekszínészből lett helyes fiatal srác és Palvin Barbi öt éve alkotnak egy párt. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy Dylan hosszú hónapokon át udvarolt Barbinak, de legalábbis nem indult zökkenőmentesen a kapcslatuk. Öt évet, néhány millió új rajongót és egy irigylésreméltóan tökéletesnek tűnő járást követően most hivatalosan is összekötötték az életüket a fiatalok.

A Bors egyik olvasója kapta lencsevégre Barbit menyasszonyi ruhában egy Budapesthez közeli településen. Úgy tűnik a menyasszony az egyszerűeségre törekedett, annak ellenére - vagy pont ezért -, hogy divat modell. A ruha szabásmintája elegáns, letisztult, a fátyol hosszú és fenséges. Egy klasszikus fűzős fazont választott, ami nem túl kihívóan, mégis épp eléggé dekoltált. 

A V Magazinnak adott interjúból kiderült, hogy már szeptemberben eljegyezte egymást a pár. Palvin Barbi akkor a menyasszony szöktetési hagyományunkról is beszámolt az amerikai lapnak. De megemlítette azt is, hogy biztosak a magyarországi esküvőben. A kultúrális különbségek pedig annyira nem zavarják, mert tulajdonképpen nem is nagyon érzi őket. Persze a hagyományaink mások, de ha esküvőről van szó, akkor az a világ bármely táján a párkapcsolatról fog szólni.

"Izgatott vagyok, hogy megmutathatom a kultúrámat, a helyeket, ahol felnőttem, és azokat a helyeket, ahol jártam. Úgy érzem, sokan még többet fognak megtudni rólam így. A szüleim kinyírnának, ha nem Magyarországon tartanánk az esküvőt" - nyilatkozott akkor a 30 éves modell.

A fiatalok korábban azt is elmondták, hogy nem szeretnének kamerák előtt egybekelni, úgyhogy most különösen kellemetlen lehet számukra, hogy valakinek sikerült lefotóznia a ceremónia előtti pillanatokat. Egy pár hónapja készült interjúban elárulták: Barbi apukája pálinkázás közben már szégyenkezés nélkül megkérdezte Dylant, mikor akarja elvenni végre a lányát. Úgy tűnik eljött a pillanat! A nagy naphoz promó videót is készítettek, ahogy az a sztár pároknak dukál:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás