promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi megőszült; Vass Zita megtalálta a világ legkisebb fürdőruháját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vass Zita és Palvin Barbi már most megpróbálják élvezni a nyarat.

Két magyar lány is a világ legnépszerűbb topmodelljei közé tartozik. Ugyan az életük jócskán máshogy alakult, mind Vass Zita, mind Palvin Barbara karrierjében sok a közös pont. Előbbi főleg az Egyesült Államokban, de leginkább Mexikóban kimondottan népszerű. Utóbbi viszont már inkább világszinten is nagyon ismert, amihez nagyban hozzájárult az is, hogy több világsztárral is kimondottan jó, baráti viszonyt ápolt vagy ápol. Barbit ugyanis korábban összehozták a futball-sztár Neymarral is. Sőt, immár évek óta egy párt alkot az egykori Disney-tehetséggel, Dylan Sprouse-zal. 

Palvin kisasszony echte magyar, lévén Budapesten született, és idehaza is fedezték fel a tehetségét a szépségiparban. Ugyan csak idén ősszel tölti be a harmincadik életévét, de már igazi veteránnal számít a modellek között. Még nem volt nagykorú, amikor már kapkodtak érte a nemzetközi cégek és divattervezők. Mindazonáltal, hogy még a szponzorok is imádják, legutóbb még egy nagy váltást is végrehajtott. Sőt, rögtön kettőt is. Barbi óriási meglepetésre még a nyár előtt elköszönt régi "istállójától", az őt már évek óta futtató IMG Models-től. A magyar lány legújabb munkaadója a továbbiakban a még nagyobb hírű, és még legendásabb Ford Models lesz. Barbi másik megújulása viszont már a külsejéhez köthető, lévén fehéres/őszes színt vitetett a hajába. A döbbenetes pedig az, hogy még ez is roppant jól áll hősnőnknek. Nagyon is.

Vass Zita az Egyesült Államokban született, ám szerencsére tud magyarul, és követi is hazánkat, szüleinek hála ismeri a szokásokat is. Zita a mögöttünk hagyott vasárnapon ünnepelte a 34. születésnapját. Korábban már többször szerepelt a Playboy-ban is, és Mexikóban teljesen megőrülnek érte. Magyar származása ellenére egyáltalán nem tűnik közép-európainak. Sokkal inkább latinos testalkata és bőre alapján azt lehetne feltételezni róla, hogy latin származású. Pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. Zita a legújabb fényképei szerint eddigi legjobb formájában élvezi a nyarat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás