promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi szexi vőlegénye egy másik nővel keveredett szenvedélyes viszonyba?
Borítókép:  profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 A topmodell Palvin Barbi amerikai pasija meg is verekszik az ismeretlen szőke lányért. 

Dylan Sprouse, aki Palvin Barbi vőlegénye (bár ezt egyikük sem erősítette meg hivatalosan), gyerekszínészként indult, de ma már elsősorban az üzleti életben jeleskedik. Ám a 30 éves srác igen sokoldalú, sörgyára mellett egy képregényes bizniszt is üzemeltet és néha azért még feltűnik egy-egy filmben is. 

Most viszont egyenesen főszerepben láthatod őt, mert a Gyönyörű sorscsapás című filmben ő alalkítja a főszereplő srácot. A film egy New York Times bestseller regény alapján íródott, és már az előzetesét nézve is könnyen olyan érzése lehet az embernek, mintha a Miután-filmeket nézné. Ez mondjuk azért is lehet, mert ugynaz a készítőgárda csinálta ezt a filmet is. 

A történet egy Abby Abernathy nevű főiskolai hallgatóról szól, aki a kis szülővárosából az Eastern State Egyetemre megy. Ott megismerkedik egy jóképű és titokzatos sráccal, Travis Maddoxszal, aki hírhedt rosszfiú és harcos. Kezdeti nézeteltéréseik ellenére hamarosan bonyolult és szenvedélyes kapcsolat alakul ki közöttük. 

Abby belekeveredik Travis földalatti bunyós világába, és mindketten küzdenek az egymás iránti heves érzéseikkel, miközben saját személyes problémáikkal és múltbéli traumáikkal is meg kell küzdeniük. Miközben próbálják megfejteni a kapcsolatukat, egy sor olyan akadállyal kell szembenézniük, amelyek próbára teszik szerelmük erejét és azt a képességüket, hogy legyőzzék saját démonaikat. Április 13-tól látható a magyar mozikban. 

Dylan tehát egy szőke lánnyal kavar majd a filmvásznon, de Palvin Barbi úgy tűnik egyáltalán nem féltékeny. A film promóciós körútja már javában zajlik, Európában és Amerikában is és most igazán sok időt tölt együtt a két főszereplő, már csak az interjúk miatt is. 

A világhírű magyar modell azonban mindenben támogatja szerelmét és nagyon büszke rá, így esze ágában sincs féltékenykedni a filmbeli partnernőjére Virginia Gardnerre. Ráadául Palvinék kapcsolata nagyon boldognak tűnik, és megfontoltnak is, 5 év járás után történt meg az eljegyzés is, ha tényleg megkérte Dlyan a modell kezét az elmúlt napokban. Egyik közösségi oldalas bejegyzésében Barbi csak így beszélt szerelmükről:

"Megtörhetetlen kötelék". 

A film magyar nyelvű előzetesét itt tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás