promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valóra vált álom: Palvin Barbi átlátszó ruhában mutatta meg tökéletes testét – fotók
Borítókép:  Palvin Barbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi megint az ujja köré csavarta a világot egy igazán bevállalós szettel, aminek köszönhetően megcsodálhatjuk a hibátlan alakját.

Világhírű modellünk, Palvin Barbi az idei Velencei Filmfesztiválon többször is elkápráztatta az embereket, ugyanis olyan gyönyörű volt, hogy szinte szó szerint a csodájára jártak. A híresség már 16,5 millió követővel rendelkezik Instagramon, ami a szakmáján belül is elképesztő teljesítménynek számít – bár a lenti képeket látva nem csoda, hogy ilyen sokan kíváncsiak rá.

Palvin Barbi most a New York-i divathéten alkotott maradandót, ugyanis egy szinte teljesen átlátszó ruhában, vadító sminkben jelent meg, így a létező összes tekintet rá szegeződött, hiszen a manöken egyszerre volt brutálszexi és elegáns – mint egy igazi szexszimbólum.

A modell rajongói természetesen rögtön elolvadtak az eseményen készült fotók láttán, amik nem sokat hagynak a fantáziának, de cserébe annál forróbbak és izgalmasabbak.

Palvin Barbi ezzel egy újabb sikert tudhat maga mögött, és biztos, hogy az összes világmárka, illetve divattervező az ő kegyeiért fog küzdeni a következő hónapokban.

Itt lehet megtekinteni Palvin Barbi dögös képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás