promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs többé Palvin Barbara, új neve még neki is furcsa
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbara új nevet választott magának.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse esküvőjével nemcsak a magyar, de az amerikai média is kiemelt figyelemmel foglalkozott. A nagy napra július 15-én került sor, ráadásul a modell itthon mondta ki a boldogító igent. A 29 éves feleségre mostantól mi is kénytelenek leszünk új névvel hivatkozni, ugyanis Barbi úgy döntött, felveszi férje vezetéknevét.

Igaz, a divatmagazinokban továbbra is leánykori neve fog szerepelni, tehát ott marad majd Barbara Palvin - hiszen mégiscsak ezen a néven futott be, többen ismerik így -, de a hétköznapokban már Barbara Sprouse-ként fog bemutatkozni.

„Sziasztok, Barbara Sprouse vagyok, épp most volt az esküvőm, még mindig egy kicsit sokkos állapotban vagyok”

- írta a közösségi oldalán a boldog feleség, egyúttal feltöltött egy videót is, amiben köszönetet mondott a világ egyik legismertebb cipőmárkájának, hogy az esküvőjére terveztek neki egy egyedi lábbelit.

Azért Barbi új nevét nem csak a környezetének, de neki is szoknia kell. A Vogue magazinnak azt mondta, hogy el fog telni egy kis idő, mire megszokja, hogy Sprouse-né, de nagyon örül, hogy már neki is van asszonyneve. A modellnek egyébként meg sem fordult a fejében, hogy nem Dylan lesz az a férfi, akivel le fogja élni az életét, már egy ideje azt gondolta, hogy számára ő a tökéletes társ.

Bár mindketten határozottan egyetértenek abban, hogy családot akarnak alapítani, azt még nem tudni, hogy ezt mikorra tervezik, hiszen Dylan is elfoglalt színész és vállalkozó, Barbi pedig munkából-munkába csöppen. Mindezek ellenére valószínűleg nem fognak sokáig várni az első babával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás