promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi hajmeresztő udvariatlanságot követett el férje ellen, a felbosszantott férfi dühösen be is szólt neki
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbara és Dylan Sprouse pár hete összeházasodtak, de a magyar modell nem a legszebb arcát mutatta a megismerkedéskor, így a kapcsolatuk nem indult lányregénybe illően.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse néhány héttel ezelőtt Magyarországon házasodott össze. A szerelmesek 2018 óta alkotnak egy párt, ám most egy a Jimmy Choo márka Instagram-oldalán közzétett videóból kiderült, az első találkozáskor a gyönyörű magyar modell kihúzta a gyufát a színésznél.

„Dylan és én körülbelül hat évvel ezelőtt találkoztunk először egy eseményen, ahol bevágtam elé a sorban a vörös szőnyegen. Ez nagyon nem tetszett neki és azt mondta, nem érdekli, milyen szép vagyok. Aztán tudjátok, a többi már történelem”

- mesélte nevetve Palvin Barbi.

A modell azt is elárulta, felvette a férje vezetéknevét, az esküvőt pedig azért is tartották a modell szüleinek ceglédberceli birtokán, mert a szülei miatt kizártnak tartotta, hogy ne legyen egy hagyományos magyar lagzijuk.

Az előkészületek már a nagy nap előtt elkezdődtek, pénteken Barbi magyar barátai és Dylan rokonai a birtokról posztoltak videókat, így valószínű, hogy több napos ünnepséggel koronázták meg egybekelésüket. 

Dylan néhány nappal korábban egy amerikai magazinnak árult el néhány részletet kapcsolatukról. Az interjú keretein belül megosztotta, hogy szülei és Barbi családja csak az esküvő előtt találkoztak először egymással.

A világhírű modell és újdonsült férje nem véletlen, hogy Magyarországot választották esküvőjük helyszínéül, korábban ugyanis már több alkalommal jártak hazánkban, volt, hogy Dylan a saját borát is itt promózta, felesége szülőhazájában. Még ekkor is újdonsült felesége szépségét és tehetségét dicsérte az egyik interjújában. 

„Az első alkalommal, amikor Budapesten sétáltam vele három évvel ezelőtt, azt vettem észre, hogy ebben az országban úgy bánnak vele, mint egy hercegnővel. Tényleg. Korábban nem tapasztaltam ilyet, lenyűgöző volt, pedig már sok mindent láttam életem során. Amikor itt sétálunk, nagyon menőnek érzem magam, hogy ő van az oldalamon”

– nyilatkozta a fülig szerelmesen Dylan, akit már egyáltalán nem érdekel, hogy felesége, ez az égi tünemény hogy viselkedett vele a vörös szőnyegen. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás