promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A friss házas Palvin Barbiék máris balhéznak – a világsztár modell így szúrt oda a férjének
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben Palvin Barbi és Dylan Sprouse egy olyan bejelentést is tettek, amitől mindenkinek tátva maradt a szája.

Palvin Barbi modellként tényleg az egész világot meghódította. Mivel már tindézser korában felfedezte egy ügynökség, hosszú évek óta a szakmában van. Azóta számos divatmárka és magazin arca volt, valamint ő lett az első magyar Victoria’s Secret angyal is. Egy dolog hiányzott igazán az életéből, és nagyon várta, hogy betoppanjon az életébe az a bizonyos Nagy Ő.

Dylan Sprouse ugyebár gyereksztárként vált ismertté ikertestvérével, Cole-lal, a Disney Channel sorozataiban, majd főleg a vállalkozásaira koncentrált. A páros anno egy New York-i rendezvényen találkoztak először, ahol azonnal egymásba szerettek.

Palvin Barbi igazán hitt a választottjában, már az elején bemutatta a szerelmét a családjának és a barátainak Magyarországon. A magyar modell biztos volt benne, hogy az esküvőt hazánkban fogják megtartani, mivel a párja is rajong a magyar kultúráért és hagyományokért.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse esküvőjére múlt hét szombaton került sor. A ceremónia helyszíne a modell szüleinek birtoka volt Ceglédbercelen. Az esküvőn 115 vendég vett részt, akik között ott voltak a pár családtagjai, barátai és kollégái is. A sztárpár ennél jóval kisebb esküvőt szeretett volna, de csak így jött ki a lépés.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse esküvője tényleg egy álomszerű nap volt, amelyen állítólag minden tökéletesen sikerült.

Persze már volt egy kis cuki balhé a két fél között. Úgy néz ki a kapcsolatban Palvi Barbi lesz a határozottabb fél.

„Mit művelsz! Már tíz perce a nyakkendőddel babrálsz. Kérjél segítséget, már van feleséged!”

- szúrt oda a férjének a magyar modell a fotózáson.

A magyarországi esküvő tehát megvolt, de a sztárpáros Amerikában is szeretné kimondani a boldogító igent. Állítólag ez már egy jóval nagyobb buli lesz, amit Kaliforniában tartanának meg ősszel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás