promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi keblei érzékien kandikálnak ki a vörös felsőből
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi és Dylan Sprouse ugyebár mostantól hivatalosan is férj és feleség.

Palvin Barbi, a világhírű magyar szupermodell, és Dylan Sprouse, a színész és vállalkozó, 2023. július 15-én, vagyis múlt héten szombaton házasodtak össze. Palvin Barbi és a párja is jobbnak látták, ha Magyarországon kötik össze az életüket, de előbbi alapból ehhez ragaszkodott.

A ceremónia helyszíne a modell szüleinek birtoka volt Ceglédbercelen. A helyiek szerint nem akarta a pár nagy felhajtást, nagyjából száz fő vehetett részt a ceremónián.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse anno egy New York-i rendezvényen találkoztak először, ahol azonnal egymásba szerettek. A modell akkor már jó ideje élt Amerikában, és sikeres karriert futott be a divatvilágban. Sprouse ugyebár gyereksztárként vált ismertté ikertestvérével, Cole-lal, a Disney Channel sorozataiban, majd főleg a vállalkozásaira koncentrált.

Palvin Barbi bemutatta szerelmét a családjának és a barátainak Magyarországon, Sprouse pedig megismerkedett a magyar kultúrával és hagyományokkal, ami alaposan le tudta venni a lábáról. A közösségi médián keresztül is megmutatták rajongóiknak, mennyire boldogok együtt, így nem volt kérdés, hogy össze fogják kötni az életüket.

Aztán eljött az eljegyzés ideje: Sprouse egy gyémántgyűrűvel lepte meg Palvint, amitől a modell könnyekig meghatódott. A pár nem árulta el rögtön a nagy hírt, hanem csak később, egy interjúban. Amennyire lehet, azért továbbra is védeni fogják a magánéletüket a bulvármédiától.

A pár tervezi, hogy gyerekeket is vállalnak majd, akiket kétnyelvűen nevelnek fel. Most persze a friss házasok még ki fognak élvezni minden pillanatot együtt.

Ideje megmutatni, hogy Dylan Sprouse valóban milyen szerencsés: elővettük Palvin Barbi legforróbb villantásait a közelmúltból. Kezdjük azzal, amikor a keblei érzékien kandikálnak ki a vörös felsőből, de láthatjátok dögös bikiniben is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás