promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbara bugyiját fél New York láthatta, észveszejtően jól néz ki a gyönyörű magyar modell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar modell, Palvin Barbara a barátjától sem zavartatva villantott New Yorkban.

Palvin Barbara talán a leghíresebb élő magyarnak számít a világon. Az idén 30. születésnapját ünneplő modell saját magának köszönheti a sikerét, ugyanis minden energiáját és idejét annak szentelte, hogy a világ egyik legkeresettebb divatmunkása legyen. A tehetséges és szerény lány korán, már 13 esztendősen Tokióban kapott munkát a szakmában, majd 16 esztendős már a legnagyobb európai divatvárosok művészei keresték a kegyeit. Sőt, nem csak a stílusdiktátorok, hanem a világ legismertebb márkái álltak sorba az elmúlt évtized során azért, hogy a kegyeltjei lehessenek a földkerekség egyik legszebb emberének. 

A Prada egykori modellje a tengerentúlon is felkapott hírességnek számít, követői száma az Instagramon már elérte a 20 milliót is. Rengeteg neves színész, sportoló nagy rajongója. Korábban a brazil válogatott és a Paris Saint-Germain bulikirály futballistája, Neymar is megőrült érte. Állítólag a dél-amerikai labdazsonglőr még a focit is a háttérbe szorította az életében, amikor Barbarával partizhatott 2017. és 2018. környékén. Azonban vélt vagy valós kapcsolatukból nem lett semmi, ugyanis hősnőnkre 2018-ben rátalált a nagy szerelem. 

Azóta jár ugyanis Palvin kisasszony a színész Dylan Sprouse-zal, aki ikertestvérével együtt címszereplője volt a Zack és Cody élete című Disney sorozatnak, illetve "gyerekhőse" volt a Jóbarátok című sit-com csúcsszériának is. Barbara rendre feltűnik párjával különböző celeb eseményeken, illetve rendezvényeken. Sőt, saját népszerűségük érdekében sűrűn töltenek fel a videó-megosztókra olyan videókat, amelyet az életüket hivatottak bemutatni. 

Barbi és Dylan a minap egy amerikai whiskey-gyártó promóciós eseményén jelentek meg. A magyar modell pedig újfent kitett magáért, lévén teljesen áttetsző ruhája alatt csak fekete melltartót és bugyit vett fel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás