promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbara testén egy rejtélyes újdonságot fedeztek fel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Titokban teljesült Palvin Barbi és a rajongók legnagyobb álma, és eljegyezték végre?

A világhírű magyar szupermodell, Palvin Barbara csak úgy ragyog bármilyen elegáns eseményen és civilben, szolidan, smink nélkül is. Barbi természetes szépsége mellett annak is köszönheti ragyogó kisugárzását, hogy évek óta stabil és boldog párkapcsolatban él szerelmével, az amerikai Dylan Sprouse-szal. Barbi és Dylan kapcsolata pedig nem indult könnyen 5 éve. 

Dylan Sprouse 2018-ban küldött egy üzenetet Barbinak Instagramon, de a magyar szupermodell fél évig váratta a válasszal, ugyanis úgy érezte, akkoriban nem volt lelkileg jó passzban, és nem akarta elszúrni Dylannel a dolgokat túl hamar.

Sprouse első üzenete valahogy így hangzott – emlékezett vissza Dlyan aW magazinnak:

"»Hé, nem tudom, hogy sokáig maradsz-e New Yorkban, de ha akarsz, lóghatnánk együtt. Itt a számom« - És hat hónapig nem üzent nekem."

Miután a modell végre válaszolt neki, onnantól viszont már sínen voltak a dolgok kettejük közt. Az első randijuk Japánban volt, onnantól pedig már történelem kettejük töretlen párkapcsolata. Barbi Dylan előtt egy Kristóf nevű magyar fiúval járt, aki a gimnáziumi szerelme volt, szakításuk után évekig szingli volt. Dylan pedig csupa színésznővel és modellel járt Barbara előtt. 

Miután összejöttek, Barbinak szinte furcsa volt, hogy lett egy barátja, erről akkoriban így nyilatkozott a Vogue Australia-nak 2018 novemberében:

"Nem normális, hogy van barátom. Hat évig szingli voltam. Megérte, mert úgy érzem, megtaláltam a tökéletes pasit. Nagyon kedves és gyengéd... Most nagyon szerelmes vagyok. Ez egy nagyon jó érzés."

Ők ketten már túl vannak a szokásos formaságok egy részén, össze is költöztek 2019-ben és azóta is elválaszthatatlanok. A róluk készült fotókon és videókon szinte mindig nevetnek vagy viccelődnek egymással, és a mai napig őrülten szerelmesnek tűnnek. Az ismerőseik ezt a hírt is csak megerősíteni tudják, így nem csoda, hogy a fél világ azt találgatja már, hogy mikor lesz az eljegyzés.

Barbi (29) és Dylan (30) már többször is nyilatkozták, hogy együtt szeretnének megöregedni és szülők is fiatalon szeretnének lenni, de még úgy érzik, nem jött el az ideje, és ráérnek még. Barbara korábban egy olyan álomlagziról beszélt, ami nagy, hangos és tipikusan magyar, vőfélyjel, pörkölttel, sok borral és egyéb magyar hagyományokkal teli, de a színész-vállalkozó még nem jegyezte el a modellt. Eddig.

Ugyanis azt rebesgetik, hogy időközben a párnál megtörtént az eljegyzés is, és Barbi a nemrégen megrendezett Universal Studios rendezvényén már egy jegygyűrűt viselt, amit sokan ki is szúrtak. Az amerikaiET szerint Barbit valóban eljegyezte Dylan és boldogabbak mint valaha, de a páros hivatalosan ezt nem erősítette meg. Dylan egyszer azt mondta, hogy ha megkérné szerelme kezét, biztosan nem a nyilvánosság előtt tenné, hanem titokban, így nem kizárt, hogy valóban eljegyezte Barbit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás