promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi így játszik az ágyban a pasijával – már az egész világ láthatja a felvételt
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi és párja szexvideót csináltak?

Palvin Barbara kétségkívül ott van a világ élvonalában a topmodellek közt. Ő és Párja, Dylan Sprouse már 6. éve egy párt alkotnak és még mindig szikrázik köztük a levegő. Barbi és Dylan ezt most Valentin nap alkalmából pedig a rajongóikkal is megosztották. 

De nem kell rosszra gondolni, csupán egy videót készítettek róluk, ahogy szerelmesen ölelkeznek, és mivel egy Calvin Klein hirdetésről van szó, túlságosan azért nem feszítik túl a dolgokat. Az ízléses videóban ölelkeznek, ledőlnek egy ágyra és szerelmesen csókolóznak ugyan, de szigorúan úgy kivitelezve, hogy az közösségi oldal kompatibilis legyen, és ne lépjék át a 18-as határt. A videó Palvin Barbi Instagram-oldalán megtekinthető, és már rengeteg kedvelést kapott. 

Palvin Barbi és Dylan Sprouse töretlen és boldog, de még mindig nem jegyesek. Barbi pedig többször nyilatkozta, hogy fiatalon szeretne anya lenni, és kész családot alapítani Dylannal. Az amerikai színész Barbi kedvéért még magyarul is elkezdett tanulni, ebből is látszik, hogy komolyan gondolják a közös jövőt. 

„Mindenképpen szeretnék egy szép nagy családot. Ugyan még fiatal vagyok hozzá, de ha eljön az én időm, boldogan vágok bele Dylannel a családalapításba” 

- nyilatkozta korábban Barbara. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás