promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar csúcsbombázó Palvin Barbi olyan helyen hagyta nyitva a ruháját, amely azonnal beindítja a fantáziánkat
Borítókép:  Profimed - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Döbbenetesen forró fotók.

Az utóbbi napokban szinte az összes magyar újságban megjelentek azok a képek, amelyek a magyar csúcsmodellről készültek, és bizony Palvin Barbi szettje nem sokat hagy a fantáziánkra, teljesen átlátszó csipkés ruhában jelent meg ugyanis a vörös szőnyegen a bombázó szépség, akinek a lába előtt hever a fél világ, hanem az egész. A képek akkor készültek, amikor párjával, Dylan Sprouse-zal a Gyilkos járat bemutatóján jártak megannyi sztárral egyetemben, mint példál a film egyik főszereplője, Brad Pitt.

Az alkotásról készült kritikánkat pedig IDE kattintva olvashatjátok el.

Palvin Barbi kicsit azért elvitte a showt a vörösszőnyeges ankéton. A csipkés ruha amúgy Marc Eram stylist ízlését dícséri, aki többek között olyan sztároknak állítja össze a gradróbját, mint például Irina Shayk.

És most valószínűleg azon gondolkodtok, hogy mennyi szexi képről maradtatok le az elmúlt hónapokban Palvin Barbi oldalán, igen, valószínűleg nagyon sokról. Épp ezért hoztunk nektek egy kisebb válogatást a magyar szupermodell elmúlt időszakban készült legjobb képeiből. Öveket, becsatolni, és már jönnek is futószalagon a fotók, amelyeken csak úgy tündököl a híresség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás