promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csúcsbombázó Jennifer Lopez olyan helyen hagyta nyitva a ruháját, amely azonnal beindítja a fantáziánkat
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő látványban lehet részünk.

Az elmúlt időszakban a sajtó Jennifer Lopezzel és Ben Affleckkel volt tele, akiket nagyon szeretnek a rajongók. A sztárpár hosszú évek után talált újra egymásra, amely már önmagában is megér megannyi sztorit. Ám az esküvőjük, az új házvásárlásuk, és persze a házassági szerződésük is igazi kuriózum, így nem is csoda, ha még mindig akad rajtuk napi fogás.

A szex például heti négyszeres.

Ez korábban pletyka volt csak, ám több forrásból érkzetek kisebb megerősítgetések, hogy bizony igaz lehet ez a szám, és az is igaz lehet, hogy tényleg belefoglalhatták a kontraktusba, amely a házasságukkor született. sokan pedig azt rebesgetik, hogy ez egyfajta megcsalás elleni bebiztosítás lehet, mivel a gyönyörű Jennifer Lopez nagyon sokszor pórul járt az évek alatt. Az Elle magazin információi szerint a bizalom kisebb hiánya lehetett annak is az oka, hogy korábbi barátjával, a baseball-játékos Alex Rodriguez-zel végül nem keltek egybe.

Ám mióta Ben Affleck oldalán újra rátalált a nagy Ő, Jennifer Lopez teljesen kinyílt, sokkal bevállalósabb lett, mint előtte, így pedig, akik egy kis intim képnézegetésre vágynak, azoknak mindenképpen érdemes felkeresni JLo Instagram-oldalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás