promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Baywatch magyar csúcsbombázójának, Alexandra Daddarionak ruhája olyan helyen maradt nyitva, ahol tilos lett volna? - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szexi fotó.

Korunk és Hollywood egyik leggyönyörűbb színésznője az elképesztően csilingelős, dallamos nevű Alexandra Daddario, aki többek között olyan filmekben szerepelt, mint a 2017-es Baywatch-film, amelyben többek között Dwayne johnson és Zac Efron mellett tűnt fel, vagy éppen a Törésvonal, illetve a Villámtolvaj.

Az egyik legismertebb szerepe viszont talán a True Detective-sorozat első évadában volt, amikor egy elég bevállalós jelenetet is elvállalt, méghozzá Woody Harrelson-nal, ráadásul egy kanapén.

Jelenleg pedig főleg  az HBO sajátgyártású dráma-vígjáték sorozatábn, A Fehér Lótuszban mutatatja meg bájait a szexi színésznő. A film amúgy egy hatrészes szatíra, egy csapat dúsgazdaf szállóvendégről, akik egy exkluzív hawaii üdülőhelyen töltik a nyaralásukat. tele vannak frusztrációval, a XXi. század gondjaival, pihenni jöttek, persze felvágósan, de egyszerűen nem tudják elengedni a napi problélmáikat. A filmet amúgy hasonlítják a Waczak Szállóhoz is.

Ráadásul nemrégiben egy interjú során a színésznő azt is elárulta, hogy magyar vér is csörgedezik az ereiben, sőt, az anyukája rendszeresen készít is neki magyar ételeket.

Alexandra Daddario überszexi képeit az Instagram-on tudjátok követni:

Illetve a vele készült interjú, amelyben kitér magyar származására is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás