promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hófehér bugyi: Elizabeth Hurley ruhája olyan helyen maradt nyitva, ahol nem kellett volna? - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő Instagram-oldala elképesztő fotókkal telítődött.

Elizabeth Hurley az álomgyár egyik legcsodásabb színésznője, aki a filmes szakmából kilépve vállalkozásokat is indított, és a színésznő itt egyáltaln nem állt meg, hanem azt is magára vállalta, hogy ő lesz saját termékeinek a marketingese az online térben, ő lesz az egyik legismertebb fürdőruha influencer a világon.

És Elizabeth Hurley nagyon is jól csinálja ezt, a közösségi oldalaira, ha felmegy a user, szinte mindig azt érzi, hogy itt jár közöttünk a nyár, vagy ha nem is lépdel a körünkben, akkor is egyszerűen nagyon közel van.

Elizabeth Hurley ugyanis általában mindig valami nagyon egzotikus tájról jelentkezik be, a legtöbbször pedig éppen fürdőruhában szerepel a képeken.

Elizabeth Hurley amúgy idén fogja betölteni az 57. életévét, de még mindig olyan, mintha a harmincas éveinek a derekán járna, a színésznő nemcsak marketinggel foglalkozik, és ugyan egyre kevesebb filmes szerepet játszik, ennek ellenére nemrégiben is befejezett egy alkotást, sőt rengeteg sorozatban és műsorban is feltúnik az Egyesült Államokban. Legutóbb például a Runaway című sorozatban tűnt fel, illetve a RuPaul's Drag Race UK című műsorban vendégeskedett.

Elizabeth Hurley most ezekkel a képekkel lepte meg a rajongóit az Instagram-oldalán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás