promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért van szüksége heti négyszeri szexre az 53 éves Jennifer Lopeznek?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész-énekesnő alaposan bebiztosította magát megcsalás ellen.

A színész-énekesnő Jennifer Lopez szende szűznek tűnik, de ne felejtsük el, hogy már éppen a negyedik férjét fogyasztja, miután július közepén hozzáment Ben Affleckhez. Aztán kiderült, hogy a házassági szerződésükbe egy olyan kikötés is belekerült, amibe a legtöbb ember belepirul.

A kontraktus szerint ugyanis kötelező a heti négy szex – ezt a pletykát pedig az érintettek sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánták, vagyis tényleg igaz lehet. De miért van szükség erre egy 49, illetve 53 éves (az utóbbi JLo) személy esetében?

Minden bizonnyal a formás idomú Jennifer Lopez kérésére, akiről már 2011-ben azt rebesgették, hogy hűtlenség miatt tette ki harmadik férje, Marc Anthony szűrét. A férfi ezt tagadta, és talán igazat is mondott, hiszen a pár a szétköltözés után is munkakapcsolatban maradt.

A színész-énekesnő előtte már a jelenlegi urával, Ben Affleckkel is pórul járt, annak ellenére, hogy 2002 novemberében eljegyezték egymást, és már a lagzi időpontját is kitűzték a következő esztendő szeptemberére. Végül az egészből nem lett semmi, mert a férfi állítólag félrelépett egy sztriptíztáncosnővel, ami óriási pofont jelentett JLo számára.

A sztár azóta elképesztően óvatos lett, ami a legutóbbi, Alex Rodriguez baseballjátékossal folytatott viszonyát is megmérgezte. A sportoló állítólag hűséges maradt kedveséhez, akivel 2019-ben el is jegyezték egymást, ám frigyre végül meglepő okokból nem került sor.

„Több forrás is megerősítette, hogy Lopez nem azért szakított Rodriguezzel, mert az megcsalta őt. Viszont a férfi kétes hírneve végzetes volt a kapcsolatukra nézve. JLo nem tudott teljesen megbízni benne, és ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy történt-e félrelépés. Az énekesnő nem akart folyton ettől rettegni”

– fejtegette a jól értesült Elle magazin. Ennek fényében tehát egyáltalán nem meglepő, hogy az egyszer magát már lejárató Ben Affleck esetében ragaszkodik a heti négyszeri szexhez, hátha így a férfi nem kacsingat más felé. Ha pedig megteszi, akkor vagyona egy része átszáll a feleségére, vagyis JLo alaposan bebiztosította magát. Most már csak arra kell ráhangolódnia, hogy neki is mindig legyen kedve a hancúrozásokhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás