promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbara nem sok jóra számíthat, ha ez igaz. Jövőbeli anyósáról durva állítások kerültek napvilágra
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi anyósa egy szörnyeteg? - Durva állítások kerültek napvilágra a modell párjának anyjáról

A világhírű magyar szuoermodell, Palvin Barbara hivatalosan még hajadon, de olyan régóta él remek párkapcsolatban amerikai szerelmével, Dylan Spuse-szal, hogy az egész világ azt tippelgeti, mikor kérik mér meg a kezét. Dylannak van egy ikertsetvére  Cole, akit mi magyarok is ismerhetünk, mert olyan filmekben és sorozatokban láthattuk, mint a Riverdale vagy a Két lépés távolság című dráma. De Dylan és Cole gyerekként játszott a Jóbarátokban is, ők alakították Ross kisfiát, Bent és az Apafej című Adam Sanderes vígjátékban is. 

Cole Sprouse egy podcastben vallott arról, hogy milyen viszonyban voltak az anyjukkal és milyen szerepe volt abban, hogy színészek lettek gyerekként. 

Cole Sprouse szerint anyjuk Melanie, borzlmas anya volt. Önző volt és depressziós, aki ráadásul drogfüggő. Ő kényszerítette a színészkedésbe is az ikreket, mert így akart pénzhez jutni. Foglalkozása szerint el nem ismert festőművész volt, de sosem kapta meg azt az elismerést, amire vágyott. 

Cole elmondta, hogy végül odáig fajult a helyzet, hogy Dylannal az apjukhoz kerültek, mert így ítélt a bíróság, de ezzel a színészkarrierjüknek is vége szakadt. Felnőttknt Cole ismét színészkedik (egyre sikeresebben), de Dylan inkább az üzleti életben találta meg magát és főállásban egy sörgyárat vezet.

Az alábbi durva állítások derültek még ki Palvin Barbi leendő anyósáról - írja a Buzzfeed. 

" A bátyámat és engem 8 hónapos korunkban anyánk színésznek állított be, mert pénzre volt szükségünk. Sosem döntöttem úgy, hogy kifejezetten a művészetekhez vagy a színészethez csatlakozom. És így igazából sosem volt ez a szenvedélyem"

-mondta Cole egy mára törölt hangfelvételen, amelyet néhány évvel ezelőtt osztott meg a Tumblr-en az Insider szerint. 

Cole elárulta, hogy az anyja nagyon "felelőtlen" volt anyagilag a mentális egészséggel és a függőséggel kapcsolatos problémák miatt, és megosztotta, hogy valójában az összes bevételt elköltötte, amit ő és Dylan a Suite Life előtti szerepeikből szereztek. Végül 10 éves korukban elvesztette az ikrek felügyeleti jogát.

"A bátyám és én is hosszas bírósági csatározáson mentünk keresztül 10 éves koromban, és a felügyeleti jogot elvették anyámtól, és apámnak adták"

- mondta, hozzátéve, hogy apja azt akarta, hogy "normális gyerekek" legyenek.

"Nem hiszem, hogy valaha is beszéltem volna erről... Amikor apám megkapta a kényszertartást, nagyjából mindent elvesztettünk a pályafutásunk legfiatalabb részeiből. Ez magába foglalta a Jóbarátok és az Apafej után kapott gázsijukat. Anyám hihetetlenül csodálatos és művészi nő volt, de anyagilag a legfelelőtlenebb nő, akit valaha is ismertem."

"Azt hiszem, ez a függőség anyámnál  és a mentális instabilitás valamiféle alkímiájának a következménye volt, és valószínűleg ez a legnagyobb seb az életemben. Anyám egy gonosz ember."

- tette hozzá Cole.

Így Cole elárulta, hogy apja is értékes és szükséges anyagi lehetőségként tekintett a színészi karrierjükre, különösen a felügyeleti joggal kapcsolatos vita után, de apjuk csodálatos ember és mindig jót akart nekik.

A Sprouse ikrek édesanyjaának egyben ugye a mi Palvin Barbink jövőbeli anyósának az Instagramján lehet látni további képeket róla is és az ikrekről is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás