promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi csipkés bugyijától visszhangzott az internet, míg Hana Bunny mellei el sem fognak férni a képernyődön – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palvin Barbinál a csipkés fehérneműjével nosztalgiázunk, Hana Bunny mellei pedig továbbra is hatalmasak.

Hana Bunny az egyik leghíresebb cosplay modell lett a neten az utóbbi időben. Cosplayernek ugyebár azokat nevezzük, akik jelmezeket és kiegészítőket viselve próbálnak egy-egy filmszereplőt, képregényhőst, rajzfilmfigurát, koncepciót megjeleníteni. Hana persze a méretes kebleinek is köszönheti, hogy már lassan 2 millió követője van. Annyira bevállalós képeket szokott kitenni, hogy néha tényleg kellene rájuk a tizennyolcas karika, de amíg az Instagram engedi, addig lehet feszegetni a határokat.

Elég sok modell talált rá mostanában a boldogságra, de Palvin Barbinál is dúl a szerelem. Ha lehet hinni az Entertainment Weekly forrásának, akkor Dylan Sprouse megkérte a magyar modell kezét, és elvileg már az esküvőt tervezgetik. Pletykák már amúgy is szárnyaltak arról, hogy Palvin Barbi és a kedvese nem a széthúzás felé menetel, hanem a közös jövőjüket tervezik. Mivel a válogatás rovatban járunk, ennek örömére elővettük a modell kívánatos villantásait a közelmúltból. A kedvencünk még mindig az, amikor Palvin Barbi vörös csipkés fehérneműben pózol.

Végül jöjjön Grace Burchett, aki szép lassan növelgeti az Instagramos követőtáborát. Az amerikai lány a Hootersnél dolgozik, és ehhez minden adottsága meg is van. Sokszor válik meg a ruháitól, szóval mindenképpen megéri őt követni.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben:

Zimány Linda és Som-Balogh Edina forró képei után érkezik egy gyönyörű brazil modell, aki szintén imádja fürdőruhában megmutatni magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás