promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Som-Balogh Edina dögös bikinije újra 30 fokot varázsol mindenhova, míg Zimány Linda mellei még sosem voltak ennyire közel – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zimány Linda és Som-Balogh Edina után érkezik egy gyönyörű brazil modell, aki imádja fürdőruhában megmutatni magát.

A Barátok közt egykori sztárjára, Som-Balogh Edinára nem jellemző, hogy olyan fotókat tölt fel, amin többet mutatna meg magából a kelleténél. A volt szépségkirálynő azonban néha előveszi a dögös énjét, na meg iszonyatosan kívánatos fürdőruháit. Még mindig bombasztikus formában van, és reméljük nyáron friss fotókat is kapunk tőle. Som-Balogh Edina mostanában a barátnőivel edz, és egy alkalmat sem szokott kihagyni. Ahogy állítja magáról, már egészen függő lett.

Ha valakinek, hát akkor dr. Zimány Lindának már most megvan a tökéletes a nyári alakja, és a barnuláson is jelentősen túl van. Folyamatosan záporoznak tőle a fürdőruhás képek, amiket imádnak a követői. Nincs új kedvenc fotónk Lindától, mert mindegyiken bombasztikusan néz ki. Ti viszont eldönthetitek, hogy melyik bikini áll a celebnek a legjobban. Az új fotója is Miamiban készült, és olyan közel hozta a melleit a rajongókhoz, amennyire csak lehet.

Végül jöjjön egy olyan lány, aki szintén nem szereti visszafogni magát, de imádja a bikinit. Isabela Pinheiro brazil modellnek már 120 ezer követője van Instagramon, amit természetesen a villantásainak is köszönhet. Az edzés neki is a lételeme, és általában az elegáns erotikát képviseli.

Ha nem volt elég a mostani válogatás, akkor mindenképpen nézz szét a lenti cikkünkben.

Találkozhatsz Majoros Hajni csodás dekoltázsával, de Bódy Sylvi is elővette a vadmacska énjét, aki éppen Balin nyaralgat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás