promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka párjának mellei lájkcunamit okoztak, míg Bódi Sylvi Balin vált meg a ruháitól – válogatás
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka felesége Bódy Sylvi után egy igazán cuki modell, Sydney Lint mutatja meg magát bugyiban.

Majka visszatért a TV2 képernyőjére, de közben már Barcelonában igyekezett feltöltődni a családdal. Ennek meg is lett a visszhangja, mivel egy elég kifejtő Instagram-posztban küldte el a Ryanair légitársaságot a fenébe. A visszaútra rossz indulási időpontot kaptak, így nem reggel 8 órakor indult a gépük, hanem este, és a légitársaság ehhez csak széttárta a karjait. Tudjuk jól, hogy Magyarország egyik legértékesebb celebje nem szokta a véka alá rejteni a véleményét, és most is így tett. Mivel a válogatás rovatban járunk, így Majka villantásai nem kerülhetnek előtérbe, de a párjáé igen. Valószínűleg már Majaros Hajni is igazán várja a bikiniszezont, mi pedig várjuk a friss képeit.

Bódi Sylvi Magyarország egyik legnagyobb szexikonja volt, aki anno 1996-ban már tiniként a szépségversenyek egyik sztárja lett és sorra zsebelte be a díjakat. Több mint 20 évvel ezelőtt, 2002-ben meg is választották Magyarországon az Év Playmatejének. Valóban láthattuk őt szőke hajjal, vadító bőrszerkóban, de teljesen pucéran is. Bódi Sylvi sosem teregette ki a magánélete részleteit a médiában, de most szingliként tengeti a mindennapjait. A celeb Baliról posztol mostanában dögösebbnél dögösebb képeket.

Végül a két magyar lány után jöjjön egy külföldi modell, Sydney Lint. Színésznőként nem tudott nagy sziklákat megmozgatni az életben, de influenszerként elég szépen teljesen. A dögös bikinis fotóknak is köszönheti, hogy már csaknem 450 ezren követik Instagramon.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás