promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így tolta ki a popsiját mindenkinek Schobert Lara, de VV Merci melleit is közelebbről szemügyre vehetitek – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Lara nem olyan rég az evészavarairól beszélt, míg VV Merci nagy napra készül.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya igaz, hogy még nagyon fiatal, de iszonyatosan határozott. Természetesen nincsen könnyű dolga, mivel neki, és sokszor a családjának is meg kell küzdenie a negatív kommentelőkkel. Szóval az elején elültette magában a gondolatot, hogy kétszer annyit kell bizonyítania. Építgeti a karrierjét, és nem olyan rég arról is mesélt, hogy evészavarban szenvedett, de ezt hála égnek sikerült leküzdenie. Nagyon helyesen tette, mert bármit is mutat meg magából éppen az Instagramon, tényleg csodásan néz ki. Ezek voltak a múltban a legjobb villantásai.

VV Mercit a Való Világ 10-ik szériájában ismerhette meg az ország. Ott még naiv kislány volt, de azóta rengeteg tapasztalatot gyűjtött. Nem olyan rég a BeleValóVilágban mutathatta meg, hogyan megy neki a műsorvezetés, és a magánéletében is sínen van minden. VV Merci A Reggeliben arról is mesélt, hogy mit tervez a közeljövőben: rengeteget fog utazni a vőlegényével a következő hónapokban, és ha lekerül a fogszabályzó, egy hatalmas rózsaszín lagzi vár rá 150 vendéggel. Jól nézzétek meg a régi melleit, mert azokat is meg fogja csináltatni.

Végül érkezzen Maggie Engelhard, aki valószínűleg rendkívül sikeres állatorvos lesz a jövőben. Az amerikai lány attól sem ijed meg, ha villantania kell Instagramon. Legutóbb New York városát vette közelebbről szemügyre, de mi inkább azt mutatjuk meg nektek, amikor egzotikus helyeken bikiniben pózol.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás