promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra vörös bugyiban vette el a férfiak eszét, de megmutatjuk Messi feleségének a vadmacska énjét is – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra a reklámok kedvéért szokott vetkőzni, Lionel Messi felesége pedig a nyaralásokon mutatja meg a csodás testét a világnak.

A gasztro rajongók örülhetnek, mert már megy a Séfek séfe felvétele, és Ördög Nóra is vissza fog térni. Sokan azt hitték, hogy a műsorvezetőnek lesz gyereke, mivel egy babaváró bulin vettek részt, de nem, mivel a testvéréről van szó, tehát Ördög Nóra csak nagynéni lesz. A híresség ritkán szokott villantani, de a fehérnemű reklámok kedvéért mindig elcsábul, és levetkőzik. Ezekből gyűjtöttünk össze párat a válogatásban.

Lionel Messi nem felhőtlenül boldog, mivel a PSG kiesett a Bajnokok Ligájából, így ebben az idényben sem lesz meg a francia csapattal az első győzelem. Persze a PSG megint peches volt, és rögtön összekerült a Bayern Münchennel. Ettől még lehet Messi távozni fog a franciáktól, de hogy hova, azt nem tudni, mivel rengeteg a pletyka. Egy valaki viszont roppant boldoggá teszi az argentin labdarúgót, és az nem más, mint a felesége, Antonella Roccuzzo, akinek csodás teste van.

Végül jöjjön a gyönyörű modell, Shannon De Lima. A divat iránti szenvedélye inspirálta, hogy divatblogger és divattervező legyen. Akkor robbant be igazán a köztudatba, amikor ő lett Miss Earth Venezuela még 2005-ben. Az Instagramon 2,5 millió követője van, ami nem csoda, mivel gyakran villant is.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás