promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sean Connery tini unokájának mellei lájkcunamit tudnak okozni, ahogy Zimány Linda villantásai is – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Saskia Connery és Zimány Linda után jön Gianna Jade, aki sosem mond nemet egy kis vetkőzésre.

Sean Connery sajnos már nincsen közöttünk 2020 októbere óta. A világhírű színész olyan legendás filmekben tűnt fel, mint a Gyilkosság az Orient expresszen, Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag, Aki legyőzte Al Caponét, Vadászat a Vörös Októberre, A szikla, de bizonyított James Bondként is. Sean Connery unokája, Saskia imádja a divatot, és influenszerként tevékenykedik. A gyönyörű lánynak már 23 ezer követője van Instagramon, de nekik a számuk ugyebár napról napra növekszik. Saskia Connery mellei az első képen olyan közel kerülnek hozzátok, amennyire csak lehet.

Ha valakinek, hát akkor dr. Zimány Lindának már most megvan a tökéletes a nyári alakja, és a barnuláson is jelentősen túl van. Folyamatosan záporoznak tőle a fürdőruhás képek, amiket imádnak a követői. Nincs új kedvenc fotónk Lindától, mert mindegyiken bombasztikusan néz ki. Ti viszont eldönthetitek, hogy melyik bikini áll a celebnek a legjobban. A csinos modell képei Amerikában készültek. Egyiknél posztnál se felejtsetek el lapozni.

Végül jöjjön az elragadó Gianna Jade, aki imád vetkőzni, ahogyan az első fotón is tökéletesen láthatjátok. A lány fitneszőrült, és minden erejével karban is tartja a testét. A popsivillantása abszolút főnyeremény. Gianna Jade influenszerként is jól teljesít, mivel már 126 ezer követője van.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás