promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hatos lottó szépsége tűzforró pillanatokat okoz bikiniben, míg a Trónok harca sztárját melltartó nélkül nézhetitek meg – válogatás
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Király-Virág Anita továbbra is gyönyörű, de Natalie Dormerről vettünk elő merészebb fotót.

Király Viktor és a szépséges felesége, Király-Virág Anita nem olyan rég egy pletyka kereszttüzébe került, legalábbis ekkor még azt hitte mindenki, hogy csak szóbeszéd. A kommentelők ugyebár azt találgatták, hogy a páros együtt van-e még. Mint kiderült, valóban válságban van a házasságuk, és Király Viktor azért küzd, hogy ezt rendbe tudják hozni. Nem csoda, hogy az énekes vissza akarja szerezni a hatos lottó műsorvezetőjét, mivel Király-Virág Anita elképesztően gyönyörű. Mivel a válogatás rovatban vagyunk, így mutatjuk is nektek bikiniben, amiben olyan dögös, hogy szinte mindent felperzsel maga körül.

Emlékeztek még a Trónok harca gyönyörű színésznőjére? Natalie Dormerről nem olyan rég derült ki, hogy teljesen titokban férjhez ment David Oakeshoz. Persze egyre divatosabb a hírességeknél, hogy életük egyik legszebb napjáról kizárják a nyilvánosságot. Természetesen Natalienek van vadmacska énje, például akadt olyan alkalom, amikor a GQ magazon címlapján dobta le a melltartóját.

Végül érkezzen a pornós Vina Sky, aki terhesen is bevállalja a villantásokat. A vietnámi származású lányt egyszerűen imádják a felnőtt filmek rajongói. A színésznő kis törékeny virágszál (152 cm és 38 kg), de ez egyáltalán nem látszik rajta.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás