promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: az RTL leveszi a Cápák között-et a képernyőről
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL elárulta, miért veszik le hirtelen a képernyőről a Cápák között-et.​

A Cápák között az RTL egyik legnézettebb műsora, ami mindig a nézettségi listák elején végez. A 6. héten ráadásul az idei évad eddigi legmagasabb közönségarányát produkálta és hatalmas fölénnyel a hét legnézettebb műsora lett a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban, a 18-49 évesek között. Az üzleti showműsor igen stabilan tarol az RTL-en, és bár kemény kritikákat kap egyes nézőktől, tisztán látszik, hogy az emberek nagyon szeretik ezt a produkciót.

A nézők leginkább Moldován András megjegyzései és megnyilvánulásai miatt szoktak vehemensebb véleményeket alkotni a műsor közösségi oldalain, olyanra is volt példa, hogy azt követelték az RTL-től, hogy ne csak a sertésmogult távolítsák el a műsorból, de az egész produkciót vegyék le.

Bizonyos szempontból most teljesülni fog az elégedetlen nézők vágya, ugyanis nemsokára lekerül a Cápák között a képernyőről. Az RTL kedden adta hírül, hogy bár a 7. évad rekordhosszúságú lesz, mégis kénytelenek megszakítani. Az üzleti showműsor egy kifejezetten hosszú szünetre vonul, mert bejön a helyére egy új sorozat, A renitens.

A sajátgyártású bűnügyi sorozat március 3-án, 20:30-kor debütál, és minden vasárnap jelentkezik majd a lineáris tévécsatornán. Egy héttel később, március 10-én már jóval korábban, 19 órától lesz látható az RTL-en, míg az RTL+ streaming-platform előfizetői már péntekenként megtekinthetik a legújabb részt.


A Cápák között 7. évadja pedig április 28-án tér csak vissza. Hogy aztán jól döntött-e a csatorna, az majd kiderül, de valószínűleg A renitens közel sem fog olyan nézettséget hozni nekik, mint az üzleti showműsor új adásai, amik ezúttal tényleg elég rendhagyók: először is soha, egyik évadban sem volt annyi vita, mint a mostaniban, aztán sosem járult még kecske a Cápák elé, továbbá megtörtént a műsor történetének legnagyobb, 300 millió forintos befektetési ajánlata, valamint minden idők legfiatalabb pithcelője, a 16 éves Nyikonyuk Balázs három Cápa támogatását is megszerezte.

Az RTL tájékoztatása szerint az április 28-án, a 10. epizóddal visszatérő Cápák között még több unikális applikációt és terméket előállító vállalkozást fog bemutatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás