promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra kitálalt az Ázsia Expressz indulásáról, megdöbbentő ami a műsor előtt történt vele
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra már el is utazott az Ázsia Expressz új évadának forgatására, az indulás azonban nem volt zökkenőmentes a számára.

Nem is olyan régen látott napvilágot a TV2 nagy bejelentése, miszerint idén is folytatódik méltán népszerű műsoruk az Ázsia Expressz. A verseny idán Fülöp-szigeteken kezdődik és Tajvanban ér majd véget. A csatorna néhány nappal ezelőtt bejelentette a versenyző párosokat is, valamint az is kiderült, hogy idén is Ördög Nóra lesz majd a műsor házigazdája.

Az idei évadban a 10 millió forintos fődíjért az alábbi sztárpárok küzdenek majd meg:

  • Till Attila és Stohl András,
  • Mikes Anna és Krausz Gábor,
  • Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István,
  • Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv,
  • Sáfrány Emese és Béres Anett,
  • Jolly és Szuperák Barbara,
  • Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián,
  • Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

A versenyző párosok már el is repültek a távol-keleti országba, Ördög Nórához hasonlóan, akinek nagyon zsúfoltak voltak az elmúlt hetei. Több hét után ugyanis nemrégiben fejezték be a Séfek Séfe új évadának forgatását, amelynek szintén ő volt a háziasszonya, csütörtökön pedig még a Glamour-gálát vezette. Ezek után pedig nem is csoda, hogy csak pénteken, az éjjeli indulás előtt jutott ideje bepakolni a nagy utazásra.

Sehogy nem tudtam felkészülni erre az újabb kalandra, de ez már az ötödik évad, úgyhogy van benne rutinom. A ruháimat a stylist segítségével előre összeraktuk, és mivel szinte egész nap azokban vagyok, nincs értelme sok holmit magammal vinnem. Már kitapasztaltam, mik azok a praktikus dolgok, amikre ilyenkor szükségem van. Konkrétan még egyben van tavalyi ázsiás pakkom, amit csak újra be kell raknom a bőröndbe

– mesélte most a Blikknek erről a műsorvezető, aki a műsor kapcsán azt is elárulta, hogy mennyi időt tud majd a családjával tölteni a tervek szerint.

Ennyi időt nem tudunk és nem is akarunk Palkóval és a gyerekekkel külön tölteni. Pár nap múlva jönnek majd utánam, aztán kint lesznek a tavaszi szüneteben, majd később újra jönnek egy hétre, így összesen két és fél hetet velem lesz a családom. Az indulás előtt jobban stresszeltem azon, hogy nekik mindent előkészítsek, és például a gyerekeknek hol szerezzünk be nyári ruhákat, mert a tavalyiakat már mind kinőtték

– vallotta be a népszerű műsorvezető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás