promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna egy óvatlan pillanatban kikotyogta mit csinálnak éjszakánként Krausz Gáborral, ennek lehet nem fog örülni a magánéletét féltő séf
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna belefeledkezett a mondatba, ez a részlet is kiderült.

Politikai történések ide, vagy oda, aligha van egy páros, aki még a legnagyobb történések közepette is könnyedén magára tudja vonni a figyelmet, ez pedig Mikes Anna és Krausz Gábor kettőse. Mióta az emberek először meglátták őket a Dancing with the Stars beharangozó interjújában azóta tart a csillapodni nem akaró őrület, ami a magánéletüket övezi. Mindketten nagyon szeretnék megélni a privát, intim pillanatokat, de a rajongók telhetetlenek, így néha elárulnak egyet s mást a kívülről álomszerűnek tűnő kapcsolatukról.

Most épp Mikes Annán volt a sor, hogy beavassa az erre kíváncsi nézőket abba, hogy milyenek is a mindennapjaik a mogorva séfből igazi, életvidám férfivá szelidült Krausz Gáborral.

Elmondta, hogy az összeköltözéssel a műsor vége után nem vártak sokat, főleg azért, hogy Gábor kislányának a rengeteg változás miatt ne kelljen egy új helyet (MikesAnna lakását) is megszoknia. Elmondta azt is, hogy mióta mindketten visszatértek a "polgári" foglalkozásukhoz, sokkal kevesebb idejük jut egymásra és csak esténként találkoznak. Majd egy óvatlan pillanatban azt is elárulta, hogy mi az esti programjuk, ami amolyan közös szórakozás.

Főznek és esznek. Bár Anna tud főzni, a konyha szinte teljes mértékben Krausz Gábor felségterülete és nem szégyellte kimondani azt sem, hogy szívesen kihasználja azt, hogy egy profi séffel él együtt. És hogyan néz ki egy estéjük? Mikes Anna erre is felelt:

,,Tudok főzni, de egy séf van mellettem. Nagy szerencsém van, imádok enni. Este 10, 9 körül érek haza és első dolgom, hogy nyitom a hűtőt. Akkor indul az élet. Tény, hogy többet főz ő, de én is főztem már neki."

Mikes Anna kivételt tett és a Palikék világa című sikeres Youtube műsorban egy hosszú és átfogó interjút adott, amiben minden kérdésre felalt az énekesnő. Ezt ide kattintva tudjátok megnézni:

Nem titok, hogy mindketten szenvedélyesen szeretik az ízeket, így nem vonnak meg maguktól semmilyen élvezete. Mivel Anna a tánc miatt rengeteget mozog, így nem kell aggódnia a késő este bevitt kalóriák miatt, de Krausz Gábor is többször jelentkezett már be az edzőteremből.

Mikes Anna és Krausz Gábor valószínűleg nem gondolták volna, hogy a Dancing with the Stars után lesz lehetőségük egy még nagyobb, még izgalmasabb, még grandiózusabb kalandra, azonban az élet nem várt fordulatot tartogatott nekik. Felkérték őket, hogy szerepeljenek az Ázsia Expressz új évadában és hosszas gondolkodás után végül igent mondtak. Így ők már a Fülöp-szigeteken forgatják az izgalmakkal teli műsort, ami idén a szereplőgárda miatt garantáltan nézettségi rekordot dönt majd. Izgatottan vágtak neki a nagy útnak, de az örömükbe egy kis üröm is vegyül: mindketten nagyon szeretik Gábor kislányát, Hannarózát, aki a forgatás alatt így édesanyjával, Tóth Gabival lesz végig.

A szerelmes páros így készült az utazásra, lelkesen csomagoltak és megkezdődött az általuk már jól megszokott szavazásra buzdítás:

Az biztos, hogy itt lényegesen kevesebbszer fogjuk látni, hogy nyílik a hűtőajtó, hiszen a feladatok egyik szerves része az ételszerzés, de ketten együtt bármit legyőznek és azon sem lepődnénk meg, ha ők lennének a győztes páros.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás