promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kegyetlenül odaszúrt az Ázsia Expresszben versenyző férjének: két üzenettel is rátámadt Mikes Annáékra
Borítókép:  Youtube - MutasdMagad
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Biblia egyik legismertebb passzusával támadt és Papp Máté Bencét is bevonta: mit akarhatott ezzel?

Tóth Gabinak az utóbbi időszak a Húsvét bűvöletében telik. Gabi mélyen hívő, vallásos ember és Krausz Gábor után sikerült egy olyan férfit találnia, akivel a rengeteg közös tulajdonságuk mellett a vallás szeretetében is osztoznak. Gabi előszeretettel oszt meg képeket a mindennapjaiból és most a húsvéti készülődésbe is betekinthettünk. Először is óriási örömhír érte az énekesnőt és hatalmas ajándékot kapott (saját magától), melynek családja is nagyon örül: végre elkészült az álomkonyhája, ahol már főzheti is Gabi a finomabbnál finomabb fogásokat.

Szerencsére kikapcsolódásra is jutott idő: kislányával Hannarózával és párjával Papp Máté Bencével tettek fel egy családi képet. A kis család a természetben kirándult. Gabi az élmény mellé egy bibliai idézetet is írt, amely a Rómaiaknak írt levélből van:

“Éppígy, testvérek, Krisztus testében ti is meghaltatok a törvénynek, hogy ahhoz tartozzatok, aki feltámadt a halálból. Ezért most teremjünk gyümölcsöt Istennek.”

Gabi mostanában sokkal aktívabb a közösségi médiában, ugyanis a hosszú hallgatás után ismét válaszol a követői által feltett kérdésre. Mivel fontos neki a hit terjesztése, így nagyon örülhetett mikor egy erre irányuló kérdést kapott egy kommentelőtől:

Gabi,neked a gyümölcstermés mit takar?

A válasz pedig így hangzott:

kinek mivel vannak összhangban az érzései! Nekem ebben az esetben most a boldog pillanatokat,pozitív lelki állapotot és az ebből fakadó emberi “gyümölcsözést” jelenti

Gabi korábban egy 24 óráig elérhető Instagram történetben is írt egy bibliai passzust, Ézsaiás könyvéből, aki a négy nagy próféta egyike volt:

A bűnösök közt adtak sírt neki, a gazdagok közé jutott halála után, bár nem követett el gonoszságot, és nem beszélt álnokul.

Gabi korábban megkapta azt a kritikát, hogy ezekkel Krausz Gábornak és Mikes Annának akar odaszúrni. Míg az előző bejegyzésben, melyben Gabi meg is magyarázta miért éppen azt a részletet választotta valóban úgy tűnik, hogy a pillanat szépsége miatt, a boldogságáról ír, a másodikban már valóban felfedezhető egy kis gúny és él. Ehhez az énekesnő nem fűzött kommentárt, így maximum csak tippelhetünk, hogy éppen az Ázsia Expresszben helytálló exférjének szólt-e az üzenet. Bármennyire is középpontban van a páros négy tagja, nem láthatunk bele teljes részleteiben a mindennapjaikban, így könnyedén elképzelhető, hogy maradt még az érintett felekben segítség, melyet Gabi a vallás segítségével próbál feldolgozni és valóban valamilyen rejtett tartalommal bírnak ezek a bejegyzések.

Természetesen Gabi a húsvétról is megemlékezett, Jézus feltámadásáról szóló képet tett közzé az oldalán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás