promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több milliós ajándékkal lepte meg magát Tóth Gabi húsvétra, büszkén mutatta meg amit még Krausz Gáborral kezdtek el
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő nem bírta magában tartani, most még Mikes Anna sem ronthatná el a kedvét.

A Húsvét a legtöbb embernek igen kedves ünnep, amihez sok-sok bájos népszokás kapcsolódik. Sokan nem vallási indíttatásból tartják ezt meg, hanem csak kiélvezik a hosszú hétvégét és azt, hogy együtt lehet a család. Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence köztudottan istenhívő emberek, így nekik az átlagosnál nagyobb jelentőséggel bír ez a szent időszak. Minden bizonnyal együtt ünneplik a húsvétot és Gabi kislánya is velük ünnepel majd, hiszen édesapja, Krausz Gábor éppen a Fülöp-szigeteken forgatja Mikes Annával az Ázsia Expressz új évadát.

Gabinak nagyon fontos a közösség, többször is elmondta, hogy mennyire örül annak, hogy párja, Máté családja befogadta és családtagként kezeli őt is.

Így különösen nagy öröm lehet Gabinak, hogy éppen egy ilyen meghitt és ünnepi időszakban készült el egy régi, nagy álma. Ahogy az köztudott, a válás után Gabi maradt a szentendrei otthonukban, Gábornak kellett elköltöznie. A házat akkor még felújították és csinosítgatták és úgy tűnik, hogy még mindig nem értek a végére és van vele dolog bőven.

Gabi örömmel jelentette be, hogy megvalósult egy régi álma: elkészült a régóta állított álomkonyhája. Gabi szereti a magyaros konyhát és volt férje mellett nyilván eltanult egy-két konyhai fortélyt, így biztosan kihasználja majd az új álomkonyhát.

Képet is mutatott a ház legújabb büszkeségéről és valóban pazarul sikerült a kivitelezés. A kivitelezésnél minőségi anyagokat használtak, a fa nagyon természetközeli hatást kelt. A látvány stílusos, elegáns és úgy tükrözi a luxust, hogy közben nem lesz ízléstelenül hivalkodó, vagy giccses.

Gabi a konyhapulton ülve jelentette be a szívének kedves hírt és meg kell jegyezni, hogy az énekesnő napról napra jobban néz ki: hihetetlenül karcsú és a hosszú ideig tartó rövidhajas korszak után úgy tűnik, hogy kezdi megtanulni a legnagyobb természetességgel hordani a hosszú póthaját. Ezt a rajongói is észrevették, szinte elárasztják a bókok Gabi Instagram oldalát.

Biztos, hogy a húsvéti időszakban felavatja a konyhát, valamilyen finom fogással, a kivitelezőknek pedig, akiknek megköszönte a munkát mi is gratulálunk. Tóth Gabi otthonának egy szegletét, a családi ajándéknak is beillő új konyhát és az énekesnő húsvéti outfitjét ide kattintva nézheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás