promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ott egy gyűrű Tóth Gabi bal kezén? Szerelmes közös fotóval közölte az énekesnő, rögtön kiszúrták rajta a különleges ékszert
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszúrtak egy gyűrűt Tóth Gabi bal kezén.

Tóth Gabi nagyon boldog új párja, Papp Máté Bence mellett. Azt is mondhatnánk, hogy az énekesnő most igazán felszabadult, követői szerint csak úgy sugárzik a boldogságtól, mióta a Fricska táncoslábú alapítójával van együtt. Persze így is sokszor megkapja a negatívkodóktól, hogy túl sokat foglalkozik Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatával, mert nem nézi jó szemmel, hogy exférje is újra szerelmes, de ez nem így van.

Tóth Gabi emiatt össze is veszett nemrég az egyik követőjével, elég keményen beolvasott az idős hölgynek, és felszólította arra a saját oldalán, hogy törődjön a saját dolgával.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence örömmel oszt meg közös fotókat a közösségi oldalán, hogy kimutassák a világ felé, hogy igenis nagyon jól megvannak egymással, és minden rendben van a kapcsolatukban. Felmerül a kérdés, vajon terveznek-e ennél többet? Vannak olyan Tóth Gabis Facebook-csoportok, ahol már eljátszottak a gondolattal, hogy a Fricska-fiú hamarosan megkérheti szerelme kezét, de vajon már meg is történt az eljegyzés?

Erről indult most el egy pletyka, ugyanis az énekesnő egy olyan posztot rakott ki, amihez mellékelt két közös fotót Papp Máté Bencével. Ezen sokaknak feltűnt, hogy Gabi bal kezének gyűrűsujján van egy gyűrű, ami ugyan nem tűnik eljegyzési ékszernek, mégis van, aki szeretné elhitetni másokkal, hogy az.

„Az ott egy gyűrű Tóth Gabi bal kezén?”

- teszi fel a kérdést az egyik tag a Facebook-csoportban.

Aztán a legtöbben persze viccesen reagáltak erre, mivel az alábbi képeken látható gyűrű tényleg nem úgy néz ki, mint egy eljegyzési gyűrű; nem beszélve arról, hogy ezt már régóta viseli Gabi - más, korábbi képein is jól látszódik.

„Igen, egy gyűrű, és?”

„Még mielőtt bárki elkezdené terjeszteni a hülyeséget, Tóth Gabit nem jegyezték el újra...”

„Akkor most már tudom, miért hasonlít ennyire Gollamra”

Tóth Gabi egyébként ezekkel a boldog, szerelmes sorokkal tette ki közös képeit Papp Máté Bencével:

„Mindegy, hogy mit, meddig, mikor…mindegy hányszor törtek össze a múltban, mindegy, hogy nem hittek neked, ha érzed, hogy élsz.. Mert van, amikor már az is elég, ha csak 1 napra érezheted.. ha megengeded magadnak, ha elhiszed, hogy nem vagy idióta , hogy igen is szerethető vagy és ez neked is jár, akkor az az egy nap lesz minden napod!amikor egyszerűen csak jó. Ez minden nehézséget megér, felülír”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás