promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi ezzel durván borsot tört Krausz Gábor orra alá, a legjobbkor dobta le az oltásbombát az énekesnő
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komolyan beárnyékolhatja az Ázsia Expresszt ez a kis közjáték, Gabi parádésan időzített.

Naponta bedurranó petárdaént hat Tóth Gabi és Krausz Gábor válása óta kettőjük párkapcsolata. A sors érdekes iróniájaként mindketten egy táncos mellett horgonyoztak le, akik ráadásul ismerik is egymást: Tóth Gabi kedvese azon a táncművészeti egyetemen tanul, ahol Mikes Anna már tanár és bár a "kapcsolat" ami összeköti kettőjüket igen kellemetlen, de eddig nem hallottuk ezzel kapcsolatban Gabi véleményét.

Azonban úgy tűnik, hogy a nehézségek ellenére Tóth Gabi és a Fricska táncegyüttes alapítójának, Papp Máté Bencének a szerelme kiállja az időpróbáját és kapcsolatuk tartósnak bizonyul.

Azonban: a szakítás óta észre lehetett venni egy kis, láthatatlan adok-kapok szálat a volt szerelmesek között: mintha minden lépésükkel egymásnak üzennének, ha egyikükkel történt valami jó dolog, a másik rögtön rálicitál.

Ezt a Mikes Annával való kapcsolat hivatalos felvállalása óta fokozottan meg lehet figyelni és vélhetően az sem tesz jót a négyesnek, hogy a TV2 most végzetes döntést hozott négyük kapcsolatáról.

Bejelentették ugyanis, hogy a Dancing with the Stars sikerműsora után Krausz Gábor és Mikes Anna egy újabb gigaprodukcióban bizonyíthatnak, az Ázsia Expressz izmos szereplőgárdájában tűnt fel a nevük.

Ez önmagában hatalmas hír és még ennél is nagyobb kaland, az pedig, hogy Tóth Gabi is a TV2 égisze alatt tevékenykedik, neve pedig mégsem került szóba a műsorban sok kérdést vetett fel. Azonban Gabi most üzent a követőinek és a rosszakaróinak: meghitt hangulatú videót töltött fel kedvesével, Papp Máté Bencével, ahol megnézhetjük milyenek, amikor valóban önmaguk. Azonban a rosszakarók ebbe is többet láttak bele mint ami: sokan válaszreakciónak gondolták a felvételt Annáék nagy bejelentésére és szimplán kijelentették, hogy Tóth Gabi szokásához híven el akarták lopni a showt.

Egy közös tánc közben láthatjuk őket, ahol minden eddiginél jobban szembetűnik Gabi új külseje: hosszú fürtjei csak úgy lobognak a szélben és látszik, hogy megfiatalodott szerelme mellett. Úgy tűnik, hogy a rosszakaróknak nem volt igaza és a hatalmas szenvedéllyel elkezdődött kapcsolatnak mégis csak lesz jövője: a lenti videóra kattintva te is megnézheted, hogy mennyire boldog együtt a kér friss szerelmes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás